Tükör által

A Karolina külfejtés 28 méter mély tava. Nemrég indult meg a terület rekultivációja.

Ingrid, ez egy igen jó kép lett, van pár dolog, amit ha látom a helyszínt, valószínű máshogy csinálok, gondolok itt a kép bal oldalára, ahol nem vágnék bele az ívbe, meg a kép aljára, ahol egy kevéssel jó lenne többet kapni a tárgyakból, lámpákból, mert az jót tesz ennek a tájnak, ha az emberi jelenlét is belekerül, de alapvetően a tónusai is rendben vannak és az is, hogy megtaláltad azt a pillanatot, amikor a víz ilyen szépen tükröz. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Azért tettem be a spotlightba, mert bár mint azt az elemzésben írtam, vannak pontosítandó dolgok rajta, de az összhatás, a kép tónusai, és legfőképp az, hogy így sikerült a vizet ábrázolni, hogy elkaptad azt az időt, amikor be is van fagyva, de nem mindenütt egyformán opálos a felület, ez nagyon erős. És az az erénye, hogy megláttad, hogy ez a hely mikor adja ki a legjobb formáját, nem csak a hónapot, hetet, de azt az órát is, amikor a fények így játszanak, hogy egy egészen misztikus hatása lesz a kopasz, világító fáknak a szinte koromsötét, mégis részleteket tartalmazó alsó régiókban. Ha van módod, érdemes lenne visszamenni ide, hogy az elemzésben írtakat figyelembe véve korrigálhass, persze a rizikó nagy, hogy ha nagyon hideg lesz, teljesen mattra fagy a víz, ha meg kitavaszodik, ez az egész már nem lesz ennyire érdekes. (hegyi)

Hozzászólások

1
Értékelem!

Kedves Ágnes, köszönöm. :)

1
Értékelem!

Nekem is nagyon tetszik, majdnem ez lett a dec hónap képe. Annyi, hogy engem zavarnak alul az oszlopok, túl világosak, lehet, hogy vagy több kellene belőlük, vagy kevesebb.

0
Értékelem!

Az se biztos, hogy baj, ha belógnak, így látatlanban nem tudom, az ív hiánya, vagy vágással való lezárása a bajos.

0
Értékelem!

Köszönöm az elemzést, Zsolt. :) Bal oldalon belelógtak a fák, ahonnan fényképeztem, de majd megpróbálom , hátha lehetne, hogy ne így legyen.

Új hozzászólás