Feltetted az eredeti linkjét, abból dolgoztam, lent mutatom, mire jutottam. A kép ha bele akarod ezt az íves dolgot is venni, akkor távoli lesz, és annyira globálisan nem izgalmas, hogy megfogjon. Ha lenn több, akkor még van alja, bázis, amin álljon. De igazából akkor jön meg a hangulata, ha erősen vágod felül, mert az ég kivisz az egészből, viszont az izgalmas dolgok épp a struktúrákban rejlenek. Előtér, középtér, háttér. Most erre így nincs csillag, de ne szomorodj ezen el, mert a gyakorlás meghozhatja az eredményét. Kérek önportrékat tőled. (hegyi)

Hozzászólások

43
Értékelem!

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Kezdem érteni, hogy miről beszélsz. Nagyon jók ezek az észrevételek, mert teljesen kezdő vagyok és tanulni szeretnék. Sok videót nézek a YouTubeon és sok hasznos dolog van, de sehol nem mondják, hogy nagyjából mit kell és mit nem kell, hogy tartalmazzon egy kép. Lehet túl sokat akartam. Néha a kevesebb több, és ebben az esetben ez lett volna érvényes. Még egyszer köszönöm szépen. Boldog meghitt karácsonyt kívánok.

43
Értékelem!

Én a primer benyomásaimat írom le, ahogy ránézek a képre, majd Hegyi pedellus mond valami pontosabbat. De onnan kellene vagy onnan is lehetne közelíteni, hogy mi az amit szerettél volna. Ha csak a tükröződést, akkor előrébb kellett volna lépkedned talán a köveken, hogy azok ne látszódjanak. Ha egy tájképet, ahhoz a helyszínt láttad, mit enged meg. Ebben a tekintetben a második verzió sem sokkal jobb az elsőnél szerintem, mert úgy látom, hogy zavarossá és szemetessé válik a part. Tehát nekem ez úgy jön le, hogy nem a legjobb helyen álltál meg fotózni.

43
Értékelem!
42
Értékelem!

Szia! Köszönöm az észrevételt. Sok olyan szót haszálsz amit nem is értek :) Nem tudok ide a javítot képet valahogy belinkelni?

43
Értékelem!

Kár, hogy el vannak vágva itt lent ezek a kövek. Van egy tengelyes tükrözéses játék, egy banner-szerűen széles képen. Mindez szerintem felerősít mindenféle apróságot, disszonanciát. Pl, a tengely éppen hogy csak ferdeségét (persze, ezt a nézőpont választása hozta), vagy lent a kövek felemás jelenlétét. Ugyanakkor szépek ezek a fények, jó az észrevétel, de azt gondolom, többet ki lehetne hozni belőle.

Új hozzászólás