Tükröződések

Ez sem szoció, sem utcafotó, megint az van, hogy ezekhez a kategóriákhoz beazonosíthatóbb környezet kell, ott nem maradhat titokban, hogy hogy a fenébe is van ez a moonwalkoló gyalogossal. Viszont maga a kép szuper, tetszik, emiatt megvan most a 3 csillag, és mielőtt az előzővel összevetve felmerülne, ott miért nem itt miért igen, az az egyediség és univerzalitás megfogalmazása miatt van, ami amott átcsúszik a lírázásba, ami lehet jó, de inkább akkor, ha egy etűd része, önálló képként az nem működik, míg ez meg igen. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

És akkor beszéljünk arról, mi az, ami miatt ez a kép nekem a kiemelndő spotlight kép. Eadweard Muybridge neve remélem mond valamit, a lovas fotója legalább, ez pedig egy olyan kép lett, ami idézi a mestert, de nem szolgaian másolva, csak épp egy leheletnyit, fűszerként, viszont ami miatt ez erős, az nem ez az utalás, hanem az, hogy emellett még egy emléknyomot is felidéz, az pedig Antonioni Nagyítás című filmje. Persze ezen már a mai kor jószerivel azt hiszi, túl van, de mégis, van ebben a képben valami nyomozatszerű, valami titok. Nem megfogható, de érzékelhető. (hegyi)

Hozzászólások

Pótolva, igazán tetszett.

fontos film, jó korszerűtlen a tempója, de kell látni

Köszönöm szépen az elemzést és a spotlightot.
A kategóriák megjegyezve.
Igazán örülök, hogy tetszik.
Csillagok: "ott miért nem itt miért igen" örülök, hogy kifejtetted, -biztosan- nem tettem volna szóvá.
Antonioni Nagyítás című filmjét még nem láttam, de bepótolom.

-Hajaj-

Nyugodtan használd.

Szives engedelmeddel ezt a kepet szeretnem hasznalni a hetfoi radiomusor illusztraciojakent.

Köszönöm.
Örülök, hogy tetszik.
A prixonszkóp itt is beugrott.
A kép sajnos annyira nem is adja át igazán az élményt.
Mozgás közben kevésbé talál kapaszkodót a szem. Néhány perc alatt meglehet szokni a vonatos látványt. Az volt meglepő amikor ez a látvány korrekció, egy rövid időre rákerült a "sima" járókelőkre. Persze az már kevésbé intezív dolog volt.

Kalssz, előszőr a prixonszkóp ugrott be. Aztán mikor jobban megnéztem, csak akkor vettem észre, hogy ugyan az a pillanat, és mégis mintha mozogna! Tetszik!

Új hozzászólás