Üdvöz(ü)letem!
Bevallom, ez egy kb 2 éves kép, de én ezt most is teljesen önazonosnak érzem, azért választottam ezt.

A kép alsó része sötét, a pulóvernek nincsenek részletei, ezt ha tudod, fényben korrigáld photoshopban. A díszleteken látszik, hogy sokat dolgoztál, mert valami csokipapírral be van tutymákolva a keret. Érdekes szerepe van a kötöződrótnak. Sajnos azt nem tudtam eldönteni, hogy a fekete garbóra rá van-e kötözve fixen vagy nem. Azt egyértelműen lehet érzékelni, hogy a beállítással sokat foglalkoztál, szerencse, hogy a felhők épp akkor arra jártak és a napocska épp így sütött. Sok groteszk stílusjegye ellenére nem érzem könnyednek és humorosnak a képet és az üzenetet, hogy Márti a szűz Mária. Ennél mélyebbre most nem tudunk menni, mert elbizonytalanodtunk, ezért kérünk, segíts az értelmezésben, hogy miért érzed magad most is önazonosnak a kép üzenetével? (-szőke-)
értékelés:

Hozzászólások

Válasz Márti Annához irt levelére.
Kedves Márti!
Sajnos a nyugati partvidékről nem sokat tudok, arra még nem jártam és odavaló indiánnal sem beszéltem. Ezt a környéket (Ontario déli része) jobban ismerem. Itt is főleg táncos eseményeken foldulok elő, olyanokon amit egynapi utazással el lehet érni.
Ezen a weblapon
http://nativedance.ca/index.php/Intervie...
megnézheted hogy miről is van szó.
A nagy sárga téglalapokat keresd, ahol a jelekre kattintva rövid videókat nyithatsz meg. Ha a Women’s Fancy #1 nevűt megnézed, azon az első kép egy olyasmi diszitésű ruhát mutat amiről irtál. (Aurelianonak már magyarázkodtam hogy nincs hosszú i-m. A többi betű úgy tűnik működik, de azért nem könnyű őket sem megtalálni.)

Lacipapa: Sétáltunk ezzel a kerettel más okból kifolyólag, amikor feltűnt, hogy mennyire szentképes idő van. Akkor azt mondtam, most szeretnék egy ilyen képet, és a férjem segített elkészíteni.
Aureliano: tetszene a cím

A kép alternatív címe lehetne: Szűz Márta segít a jövendő festőknek, és portrét áll nekik, miközben egy szent lélekre vár

Mennyi rejtély van a képed körül, Már ezért is megérte közreadni ! Magad fényképezted ? Nagyon sok jó ötleted van még, bizonyára. Használd ki a lehetőségeidet és tárj elénk még sok szép képet, videót.

Jó ez, teccik. Engem nem zavar a fekete részlettelensége. Ha nem kellene tartanod a keretet, még jobb lenne.

Nagyon szellemes, ahogy hurokba dugod a fejed.

Azért, mert itt a képen magam által üdvözülök, én foglalom szentképbe magam, és ennek a hamisságát egyben le is leplezem. Az ebben lévő önirónia az, amit én magamra jellemzőnek gondolok.
(a kötöződrót ahhoz kellett, hogy önállóan is megálljon a keret a fejen, és hogy mindig a megfelelő portrépozícióban legyen az arc. Nincs a pulcsihoz kötve, hanem egy kör alakú drótra van erősítve, amibe beledugtam a fejem.)

Új hozzászólás