Ügyelet | Éjfél

Ügyelet | Éjfél

Kamera: Sony Xperia Mini, Utómunka: iPad Mini, Snapseed + PS Express

Ez egy baromi erős kép lett Gábor! Olvasom, hogy ez a tesztje a 365-nek, és azt kell mondjam, hogy nincs mitől tartanod a projektet illetően sem, sőt. Emlékszem a bekötözött fejes képedre, hát ez vetekszik annak az erejével. Máshogy nézve ez abban több annál, hogy eszköztelen. Olvastam Mácsai problémáját is, én azt gondolom, hogy egy szociografikus önvallomásnál vétek lenne bármit változtatni ezen, nem szipál-mosolyalbumba készül. Tónusaiban is működik, elhelyezésében is, szóval hajrá! (hegyi)

Hozzászólások

26
Értékelem!

Ez nagyon tetszik! Talán éppen a környezet miatt. Semmi szépelgés, dokumentálunk.

34
Értékelem!

Pista, szuper, gyere te is, csináljuk - ja, és majd ha hosszú linket akarsz, a https://goo.gl oldal rövidíti neked, így nem csesződik szét az oldal. :) kösz

43
Értékelem!

Nekem teccik. Eddig hezitáltam, de lehet én is végignyomom egy SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro telóval. A háttér nagyon agyafúrt. Nekem azt sugallja, hogy koponya trepanációt is vállaltok. Mondjuk egy mozgalmas ügyelet után nem is csoda ha le kell engedni a gőzt... Ilyen fejcsapot utoljára a Szaffiban láttam :))) http://goo.gl/sCLmC7

30
Értékelem!

Spec nekem ez a radiátor, a háttér (de főleg az a fáradt arc) mesél egy küzdelmes éjszakai műszak hangulatáról, a nem épp idilli körülmények közötti helytállásról. Jól kiegészíti a címet a kép, de cím nélkül is mesél az egész. Lehet nem esztétikus, de jó értelemben dokumentalista.

28
Értékelem!

Kedves Feri, amit Gábor leírt, szerintem jól elmondja, mit miért csinált, ha dokumentálja azt a helyet, ahol az idejét tölti és az ilyen, azt el kell fogadni egy önportré esetén.

25
Értékelem!

... hát nem tudom. Engem zavar az a radiátor, míg a hátat fordítás az ablaknak inkább érdekessé tenné a képet. :)

34
Értékelem!

Feri, ez egyrészt egy teszt a tervezett 365 napos projekt előtt, hogy mit tudok kihozni a rendelkezésemre álló mobil eszközökből az ideálistól legmesszebb álló körülmények között. Másrészt egy hangulat is - nekem közel 10 éve ez a radiátor és szalagfüggöny jelenti azt, hogy 12-16 óra munka után végre szusszanhatok egyet. Hogy ebből egy kívülálló számára átmegy-e bármi, azt tényleg nem tudom.

24
Értékelem!

Nem értem miért ezt a hátteret választottad. :)

Új hozzászólás