Üveg és váza, betakart

Csaba ezt hónap képének választotta és nagy vitám nincs is vele, kicsit az utómunkán még dolgoznék, ott van egy repedés a háttérben, amit ki kellene javítani, de maga az ötlet jó. Hát megint a dugó, amit az előző képnél elmondtam, az a probléma megvan és még egy valami. Ha itt az előtérben megnézed azt a leplet, amivel letakartad az egészet, az visszahajlik és az a fércelt szegélye az ott van meg a visszahajlás is és az nem szép, ez hibaként jelenik meg. Ha már nem volt olyan textil, amin nincs az a fércelés, akkor ezt el kell valahogyan dugni, fordítva hajtani, hogy szépen le tudjon az az ív vezetődni, de ott most ezzel a hajtással megakad az egész. Az ötlet egyébként jó. (hegyi)

Miért a hónap képe:

Irhatnam, hogy junius keves kepevel sem volt egyszeru a valasztas, mert nem volt. De megiscsak oka van annak, hogy vissza-visszajovok ide.  A formak, a kompozicio es a tonusok nyilvanvalosagaval egyutt is annyi iranyba el tudok indulni, olyan hosszu idore elfoglalnak a kep altal gerjesztett gondolatok, hogy nem tudom nem ezt a kepet megjelolni a szamomra legkedvesebbkent a juniusi megoldasok kozul. Megtalalom benne a gyaszhoz, bucsuhoz valo viszonyulast eppugy, mint az erdek nelkuli erzelmek csendes oszinteseget vagy egyszeruan a formak kifejezokepesseget. Szivesen neznem ezt a kepet falon, koszonet erte. (Bobák Csaba)

Hozzászólások

60
Értékelem!
82
Értékelem!

István, gratulálunk, a júliusi anyagból te válogatsz, szakkör és szorgalmi és 365 minden játszik. 

75
Értékelem!

Gratulálok István, sejtelmes, utaló, gerjesztő és valamilyen módon félelemkeltő. Nem tudom megmagyarázni, csak leírom, milyen érzéseket vált ki nálam, a többit rátok bízom. Nehéz volt a választás - amiben nem kételkedek Csaba.

Új hozzászólás