Üveg és váza, betakart

Csaba ezt hónap képének választotta és nagy vitám nincs is vele, kicsit az utómunkán még dolgoznék, ott van egy repedés a háttérben, amit ki kellene javítani, de maga az ötlet jó. Hát megint a dugó, amit az előző képnél elmondtam, az a probléma megvan és még egy valami. Ha itt az előtérben megnézed azt a leplet, amivel letakartad az egészet, az visszahajlik és az a fércelt szegélye az ott van meg a visszahajlás is és az nem szép, ez hibaként jelenik meg. Ha már nem volt olyan textil, amin nincs az a fércelés, akkor ezt el kell valahogyan dugni, fordítva hajtani, hogy szépen le tudjon az az ív vezetődni, de ott most ezzel a hajtással megakad az egész. Az ötlet egyébként jó. (hegyi)

Miért a hónap képe:

Irhatnam, hogy junius keves kepevel sem volt egyszeru a valasztas, mert nem volt. De megiscsak oka van annak, hogy vissza-visszajovok ide.  A formak, a kompozicio es a tonusok nyilvanvalosagaval egyutt is annyi iranyba el tudok indulni, olyan hosszu idore elfoglalnak a kep altal gerjesztett gondolatok, hogy nem tudom nem ezt a kepet megjelolni a szamomra legkedvesebbkent a juniusi megoldasok kozul. Megtalalom benne a gyaszhoz, bucsuhoz valo viszonyulast eppugy, mint az erdek nelkuli erzelmek csendes oszinteseget vagy egyszeruan a formak kifejezokepesseget. Szivesen neznem ezt a kepet falon, koszonet erte. (Bobák Csaba)

Hozzászólások

István, gratulálunk, a júliusi anyagból te válogatsz, szakkör és szorgalmi és 365 minden játszik. 

Gratulálok István, sejtelmes, utaló, gerjesztő és valamilyen módon félelemkeltő. Nem tudom megmagyarázni, csak leírom, milyen érzéseket vált ki nálam, a többit rátok bízom. Nehéz volt a választás - amiben nem kételkedek Csaba.

Új hozzászólás