Ugat

Ugat

De nehéz a kutyát fotózni izeg mozog, és nem marad ott ahol mondod. Csak messziről lopva talán van esély.

Ismétlést kérek, mert a nézőpont jó, a fényviszonyok jók, de életlen vagy bemozdult, és a háttér nagyon kusza. Annak viszont örülök, hogy körülbelül a kutyus nézőpontjából készült a kép. Ha van mód, csinálj ebből egy jobb pillanatot. És most szólok, ez a jövőre nézvést igaz, hogy a 700 pixeles szélességet tartsuk. (hegyi)

Hozzászólások

Türelem kell a jószágokhoz, de dögivel, nem megy az úgy hogy adott pillanatban lövök róla párat oszt kész, olyat dögivel csináll bármelyik tenéysztő is akár, sőt általában ha megnézed a kutyamániás ebtenyésztők gotóalbumait embert nem látsz rajuk az is biztos, de azokon látszik is hogy az csak egy "jaj csinálok képet a mutyuliról hogy legyen", és az nem olyan. Nem is érdemes nekifogni ha az ember fáradt vagy nyűgös, én is inkább elhajtom az ebeket amikor morc vagyok, mert nem jó az nekik se ha akkor piszkálnak.

Na de mielőtt elkalandozok, türelem kell a jószághoz, pontosabban nekiszentelt idő, és finomság, lopva képet csinálni távolságtartó, nincs kötődés, tessék megkeresni a helyet, és a módot, amikor pl a bunkó szomszéd kölkei brűgetik a motort az utcában akkor biztos azt fogja ugatni, az is egy jó téma lehet, csak teszem azt ha akkor kezdesz el bandázni a kutyával hogy lefotózd akkor lehet a szomszéd kölök aki a motort brűgeti hülének néz, meg akkor nem is lesz kettőtök között semmi kapcsolat, kompromisszum meg együttműködés, mert a recsegős kaszni érdekesebb olyankor úgyis. Például.

Ráadásul kutyából kevés olyan fajta van amelyik ne fogadná el bármikor a neki fordított törődést, ilyen téren nem olyan függetlenek mint a macskák. Szóval nem lesz annyira nehéz ilyen alkalmakat találni csak akkor tényleg neki kell szentelni az időt, finoman bánni vele, esetleg kicsit szeretgetni ha igényli meg látod rajta hogy elfogadja, esetleg veled foglalkozik, elfogadja a helyzetet érdekli, van amelyiket szoktatni kell az ilyenekhez, tutujgatni egy fél órát had feküdjön az öledbe csak simogatni meg ilyenek hogy legyen a kettőtök között valami kapcsolat. Én legalábbbis szerintem így gondolom hogy így lenne érdemes megközelíteni a dolgot.

Hajrá

Szerintem nem annyira az izgés-mozgás itt amit érzel Te is, hanem hogy a kutyusotok beleveszik itt a nagyvilágba kicsit. A szürke betonon szürkébe mosódó háttér előtt az előtérben lévő szürke kutyus elbújik a vörös abroncsos hordó és a barnameleg farakás mögött.
Üdv. István :)

Új hozzászólás