Ugyanaz

Ugyanaz

Ez egy érdekes kép, és egy jó megfigyelés. Én le tudnék mondani a kép bal oldalán abból az épületrészből, valószínűsítem, hogy az valamilyen templom lehet, vagy nem tudom, hogy mi, de egy nagyobb épület részlete, de azt én már lehagynám. Talán még jobb lenne, ha egy kicsit az utca felé elmozdultál volna, és akkor nagyobb dinamikát kap ez az egész, tehát magasabb lenne a kezdő épület, tehát, kisebb lenne a másik, perspektívában még dinamikusabb lenne ez a játék. Ezt tudom hozzátenni, miközben a megfigyelés jó, és ez nekem nagyon Anglia, miközben lehet, hogy tévedek a helyszínt illetően. Köszönöm szépen, 2 csilllag, mert a formákat azért be kell tudni fejezni, most érzek némi kis bizonytalanságot. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Tamásnak abban tökéletesen igaza van, és ez vonatkozik mindenkire, hogy ha ritkásan vagyunk jelen, akkor az csak arra elég, hogy életjelet produkáljunk, a közös munka nem tud elindulni. A Látszótér stáb és a Hegyi csak támogathat, de a legtöbbet magatok tehetitek a saját haladásotokért azzal, ha rendszeresen fotóztok és küldtök be leckéket. A kurva fészbúkon csak lájkokat lehet vadászni, másra nem jó, azzal meg nem sokra mentek. (elemzés hamarosan, én is rákapcsolok)

Nekem ez tetszik, de mivel a nevedre ne emlékeztem, visszanéztem a képeidet. Félévente két-három kép. Sajnos ebből nem derül ki semmi.

Új hozzászólás