Új nap születik

Új nap születik

Fura a felhők határvonala, olyan érzetet kelt, mintha két képből lenne összerakva, mintha külön történet lenne a felhő és külön a fa és a táj. El tudom fogadni, hogy ez a valóságban is így történt, de nehezen tudok elvonatkoztatni az első benyomástól, hogy ez szendvics. Meghökkentő, az biztos. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

@István: Ahhoz, hogy az ég ne égjen ki, kénytelen voltam erős alexpót használni. Így a sötét részek zajosabbak, főleg ha utólag még ott szintet emelsz picit. :( Szerintem túl is lett emelve, de sajnos a feltöltéskor egy nem jól kalibrált monitornál voltam, és szvsz túlvilágosítottam.

Hát, én ilyet még nem láttam, na. :)

Köszönöm az elemzést Zsolt! Annyira talán már ismersz, hogy ha szendvics lenne azt természetesen felvállaltam volna hisztizés nélkül. :) Igazolásképpen még pár kép, mindegyik vágatlan, csak átméretezett:

Nem szendvics, ilyen szürreális színű hajnalok voltak. A kép buszból készült, amikor megállt a Bükkös patak megállóban. Sok idő nem volt vele játszani, így kicsit vágtam. Mellékesen a fenti adagban van olyan amit még lehet érdemes lesz megvágni...

Érdekes kompozíció. Nekem nagyon tetszik. :)
Gratula.

Ez valami hihetetlen égi jelenség :)) és nagyon beszédes kompozíciót hoztál ki belőle! Megnéztem magamnak FF-ben is, vörös szűrőszínre, és nagyon jól dolgozik úgy is. Ami kissé zavar, az a kép zajosodása az árnyékos részeken.

Új hozzászólás