Üres táncok terme

Az oroszok és a finnek ismerik ezt a fajta erotikát. Szinte látom magam előtt, ahogy Alla Pugacsova fölugrik onnan a székről és egy ragyogó, fehér csípő-bugyiban a Harlekin című számot elénekli. Őrületesen ért a Mácsai ahhoz, hogy amíg ugyanebből a képből egy másik variációt pár képpel ezelőtt megnézünk, és ad egy fülledt hangulatot, addig mindezt akár távolságtartással is tudja kezelni, ahol már látjuk, hogy nem is hajópadló, hanem régi metlaki műkő csempék és vasradiátorok régi történeteiben a táncosnő a tánc előtt eltakarja magát. Talán annyi megjegyzésem lenne, hogy nagyon izgalmas, ahogy a kalap takarja az arcot, egy picit a kazettákat, a stációkat, amely kiemeli ezt az előteret itt a hátsó ablakokra gondolok, egy picit a modellt lehetett volna egy ilyen ellenfényes ablakkazetta felé elmozdítani és keveset azzal a fehér fátyolszerű anyaggal dolgozni, vagy valami pici él-fénnyel, vagy valamilyen kis pont fénypászmával megküldeni, ahol a test formái ugye csak sejlenek, és ahol ez a vékony, parányi kis fehérnemű a csípőtaréjnál ott egy ilyen kis ívet hoz. Avval kontrasztba hozná, ezzel a vágykeltő erotikával a szociót, a 70-es éveket, vagy a 60-as éveket, a vasbetont és a gyárépület kultúrtermét, amely disco is volt. De a három disznó így is megvan, és nagyon drukkolok, hogy a Feri ugyanezen az úton haladjon csak tovább. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

42
Értékelem!

Bye-bye Trafó adásomhoz e képet választottam illusztrációként - utólagos engedelmeddel.
köszönöm

51
Értékelem!

:-)Akasztják a hóhért?:-) Én meg sem szólalok. :-)

A fényekkel szerettem volna játszani, de sajnos nem volt rá lehetőségem. Szerettem volna vissza menni, csinálni másik világítással egy sorozatot, de sajnos csak ennyit lehetett ott akkor csinálni. Valójában a helyszín egy nappal korábban fogott meg, amikor napsütés volt, és erősen tagolta a teret a fény-árnyék hatás, amiből itt semmi sem látszik.

48
Értékelem!

Kedves Zoltai Péter, köszönöm értő és segíteni akaró meglátásaid, javítottam a hibánkat, bár meggyőződésem szerint nem a megfelelő módot és hangnemet találtad meg a korrekciókérésre.

51
Értékelem!

Az egy dolog, hogy ha kicsit dagályos vagy csapongó élőbeszédet írunk át, akkor bizony sérülhet a szórend, a tagmondatok egyeztetése vagy a stilisztika, de sírva könyörgök: oroszok, finnek, melléknév, kis kezdőbetű! Már persze, ha valóban felül akarunk emelkedni a "vidéki kultúros" nívón, Pedellus úr.

48
Értékelem!

Fehér alak világos háttérrel? Főleg, ha a lányod! Szerintem még exponálhattál volna. A téma szuper! Szerintem ha nem is abba a terembe, de valami hasonlóba vissza kéne menned.

43
Értékelem!

izomláz bebugyolálva tánc utáni állapot..:)

62
Értékelem!

Igazad van, felesleges gondolkozni hogy lenne ... úgy, amúgy. Így jó oszt kész!

44
Értékelem!

Mindegy! Ez a kép már ilyen, akkor ennyi tellett a kreativitásomból, most meg már nem szabad be mennem oda, újra fotózni. Az az igazság, hogy az első nap amikor meg láttam sütött a nap, és egész érdekes fények voltak, de másnap amikor fel mentünk ide be volt borulva, és lehetetlen helyzet alakult ki a fotózáshoz.

51
Értékelem!

Üdv a lányodnak!:) Nem úgy, hogy az ablak felé, az tényleg nem jó, hanem a vászon bal oldalon van jobbra tőle az ablakok:)

48
Értékelem!

Akkor veszítene talán a kép a térbeliségéből. Meg így sem sikerült ki villantanom rendesen az alakot, hátha még az ablak elé állítottam volna. Szal akkor még nagyobb lett volna a kontraszt. Az a faszi egyébként a lányom.:-):-)

57
Értékelem!

Itt is csak egy gondolatom lenne: ha a faszi mondjuk nem az első sorban csücsül hanem az uccsóban? Hmm?

Új hozzászólás