Utas

Utas

Azt nem tudom, hogy ez hol készült, hasonló helyzet van a Szigetnek a bejáratánál is, érdekes, mert kicsit kényelmetlen nekem ez a kép, nem rossz értelemben, attól, hogy tök üres ez a sáv előttünk, ami a messzi távolba visz, és a másik oldalon jön valaki. Ennek van egy furcsa feszültsége, hogy gyere már át, én itt vagyok, itt várok rád, nem a másik oldalon. És, hogy átjön, vagy nem jön át, megismer vagy nem ismer, szóba áll velem, vagy nem, elmegyünk egymás mellett, vagy biccentünk egymás felé, ez a dinamizmus az, ami ebben a képben izgalmas. Persze a ritmusok, a fények, a formák, ez mind együtt is, de nekem ez a történet az, ami visszavisz a 70-es évek Német Demokratikus Köztársaságába, és olyan, mintha ott a keleti és nyugati oldal közti hídon mennék. Meg ne kérdezd azt, hogy most ez hogy jutott eszembe, de valami ilyesmi asszociációm lett. (hegyi)

Hozzászólások

28
Értékelem!

Igen, ez valóban hasonlít a K-hídra. Nincs is messze tőle. Ő az Újpesti vasúti híd. Még amikor felújítás miatt nem használták a vonatok.

34
Értékelem!

Értem, köszönöm szépen!

38
Értékelem!

Kicsit változtak a dolgok igen. Egyrészt lett a 365 napos projekt, nézz bele, napi egy kép. Aztán az is változás, hogy már nem csak a leckékre küldött képeket elemzem, hanem a szabadgyakorlatot is (szorgalmi). A leckék maradtak, de nincs csillag meg lecke teljesítés, mert inkább az egyéni útra koncentrálunk, mintsem a versenygésre. :) Ettől még ha egy lecke megvan, azt az elemzés úgyis tartalmazza, hogy keressünk másikat, mert ez már oké.

35
Értékelem!

Köszönöm!
Azt látom, hogy sok minden változott az oldalon és próbáltam is utánaolvasni. De amit nem találok, hogy megváltozott a leckék értékelése, nincs már teljesített, nem teljesített lecke? Eltűntek az ujjak is.

42
Értékelem!

Örülök és köszönöm szépen! :)

37
Értékelem!

Új hozzászólás