Üvegek

Szerintetek ez még fénykép, vagy inkább grafika?

Grrr, a függőleges, Tamáááás, plíííz. Na, szóval a kérdésre: lehetne fotó, igen, de nekem ez még nincs meg. Ez még csak egy teszt, ki kell találni ezt a színtorzítást, nem lehet egy az egyben rábízni egy szoftvertervezőre, hogy mi lesz a vége. Ugyanis ez más, mint amikor a lejárt filmmel játszik valaki, és bekapcsolja a véletlent, mint alkotótárs. Itt nincs véletlen. Nem tudom, mennyire vagyok érthető. Nem lehet imitálni a dolgot. Warhol nyomatai attól ütnek, hogy a kép maga is jó, ez itt is meglenne, és a képhez adekvát színeket keres, vagy komplementereket, és utána ezt elkezdi popularizálni az ismétlésekkel. Na jó, de az a lemez már lejárt, ahhoz túl erős volt, hogy imitálni lehessen vagy kelljen. Ha érdekel téged ez, márpedig régebben is volt ilyen kísérleted, akkor ki kell találni, hogy ezt hogyan hozod létre anélkül, hogy a PS effektre bíznád. (hegyi)

Hozzászólások

Gyere a Zártosztályra is, aztán keressünk kihívásokat.

Ezt az elemzést nagyon köszönöm! Mert ha csak annyit írsz, hogy ez így nem jó, akkor is igazad lenne. Sokkal több időt és fáradtságot kellene ebbe fektetni. Öreg és lusta vagyok.

Kedves Róbert, azt hiszem igazad van a rózsaszínnel. A technika egyszerű, része a Photoshop roncsoló eszközeinek, így valóban az ördögtől való. Amit írsz, abból arra következtetek, hogy nálad ez már kívül van a fénykép halmazon. Vizuális játéknak mindenképp jó az ilyesmivel is foglalkozni.

Jaj de zavaró , jaj de rossz....juj hát ez nagyon kemény! Fogalmam sincs mi ez a teknika ,de az őrdögtől való :D viccet félretéve zavarónak zavaró de mégis vonza a szemet ,ha nem lenne benne az a rózsaszín akkor még jobb lenne :D

Bocs, tényleg, javítottam.

Zsolt, lemaradt alóla a szöveg?

Új hozzászólás