Csak csinálok már én is valamit megint a nézelődésen kívül. Morzejelek meg én.

Kedves Balázs, kicsit sokat várattál minket az újabb munkáddal, de megérte a várakozást, ami nem jelenti azt, hogy az elkövetkező filmedig jó, ha megint eltelik egy hónap. 3 disznó, a gesztusokat jól erősítő világítás miatt, a vágás miatt, és az elkészült film utólagos szinkronizálása okán is, mert érzésem szerint elkészült a némafilm, és utólagosan a vágáspontokra helyezted rá a magad készítette zenét. Lássuk a többi leckét is. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

köszönöm az értékelést és a disznókat. :) nem kell sokat várni a következő munkáig, már kész van, de hogy ne kelljen sokat várni az az utániakra még visszatartom. :) ez ilyen spekuláció szerűség.

bevallom a könnyebbik végét fogtam meg a dolognak: először doboltam föl a ritmust/üzenetet, és utána vágtam rá a képeket, így pontosabb és egyszerűbb volt, mintha utólag püföltem volna a monitort bámulva.

Ági, az üzenet (a dekódolás után) sos kapcsolat, mert félek egy kicsit a kapcsolatoktól, illetve új kapcsolatok létesítésétől (főleg olyanokkal, akiket esetleg messziről tisztelek csak), és ezt próbáltam magamban oldani, és nyitni végülis felétek olyan módon, ahogy azt le is írtad. :)

Noémi, örülök.

Márti: igen, ez az én kis dzsembém, amit nem is biztos, hogy így írnak, viszont nem nagyon tudok vele dobolni, csak szeretek. Azért lehet, hogy majd csinálok nektek egy videót, amint próbálkozom. :)

Mondhattad volna, hogy nem találtam el, és akkor más is próbálkozik.:)
És erről a képről eszembe jutott az első, rendetlenségedet bemutató képed, ahol látszott egy olyasmi dob is, amihez ilyesmi hangot képzelek.

Nagyon klassz, ritmusos, élvezhető. És szerintem az az üzenet, hogy nincs, csak az, hogy sziasztok, egy kacsintás, hello, egy nyelvnyújtás, egy sármos mosoly, egy szemöldökfelhúzás és kész. Hello.

Márti, megkönnyítetted a többiek munkáját. :) (így már mindenki, aki megnézi lusta lesz dekódolni :) vagy csak magamból indulok ki... )

Aureliano (jó lenne erre kitalálni valami becenevet), a sós kapcsolat sokféle lehet, mert mint ahogy tudjuk a meséből, amelyikben a királylány annyira szerette királyapját, mint a sót, szükséges, viszont sok is lehet benne a só, ami zavaró, vagy a kapcsolat, ami jó is lehet, annak aki nem fél.

egyébként ezt az érdekes csörgőhangot a windows movie maker tette bele kódolásnál, pedig nem is kértem meg rá, de így jobb lett valamivel. (eredetileg csak sima dzsembe basszus volt)

Ez szuper! Nekem is nagyon tetszett, és már éppen nekiláttam volna megfejteni, bár nem nekem üzentél, de Márti megelőzött. De mi az a sós kapcsolat? Talán olyan vonzalomféle, ami például engem a ropihoz és sósperechez kötöz?

Ez meg marhajó! Az volt a titkos vágyam, hogy valaki kóddal válaszoljon, nagyon örülök, hogy teljesült! Mindjárt meg is fejtem..

Új hozzászólás