Szürreális megfigyelés, mintha egy Ikea katalógus lenne, aztán mégsem, és az ember nem akarja elhinni, amit lát, mert ez a meghittség a fények által egészen más irány, mint a valóság nyomorúsága. Emiatt ez a kép erős közlés. Ami gyengít rajta, az a színtónus problémája. Benne hagytad ebben a fátyolos sárgásban. Ez könnyen korrigálható, meg is csináltam kábé, beteszem kommentbe. Ettől még ez három csillag, de figyelj oda az utómunkára. (hegyi)
értékelés:

Miért a hónap képe:

Azért ezt a képet választottam hónap képének, mert pont erről szólt a január, a hidegről és kiszolgáltatottságról. Elemezni nagyon nem szeretném a képet, a témája a fontos számomra, és ezt teljesen jól szolgálja a kép, jó street fotó. (Bach Viktória)

Hozzászólások

Igen, és a curvesnél ráeresztettem egy auto-t azzal, hogy keressen fehéregyensúlyt is.

Annyit csináltál, hogy a levels-nél a fehérértéket behúztad odáig, ahol elkezdedődik a tónusgörbe vagy mást is?

Az elemzésben ígért módosítás.
schummeldenes_170106_1jav.jpg

Örülök, hogy "címlapra került" ez a kép. Újra rácsodálkoztam, hogy milyen különös pillanatot mutat. Olyan valószínűtlenül tiszta ez a vacok, mintha azt mondaná, hogy nem lehetetlen életben maradni télen az utcán, otthon nélkül. És nyilván nem lehetetlen, mert rengetegen kényszerülnek erre, és sokan sokat kibírnak, de elképzelni sem tudom, hogyan.

Megkaptam Zsolt! Nagyon fogok figyelni februárban! Mindenki kösse fel a gatyáját!

Dénes, írtam mailt, megkaptad?

Gratulálok Dénes, legyen továbbra is fontos az is, ami körülöttünk zajlik, amire Viki utal, ami az utcán történik.

OMG! Köszönöm szépen! Nagyon megtisztelő!

Kedves Dénes, gratulálunk a Hónap képe címhez. Februárban te válogatsz!

Új hozzászólás