Valahol Koreában

Istvánnak volt egy hasonlója, ott is mondtam, amit itt, hogy a kép fele kábé nem nagyon érdekes, mert nem történik semmi megragadható benne, ami meg érdekes lehetne, azt a mobil problematikája a zajjal és részlethiánnyal, az megöli. Sajna ez így nem működik, ehhez fényképezőgép kell, ha technikai oldalról nézem, de ott is kérdés lenne a miért. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

V pohode Viki, azaz nyugodtan!

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Feri, köszönöm a reflexiót :), gondoltam, hogy valami sokkal egyszerűbb válasz a megfejtés. És milyen szép, hogy így nyitva marad a kép értelmezése mindenkinek.

0
Értékelem!

Szia Pista, még talán a koreai mosógépgyártók Kimes reklámját /mert nem figyelted a címet/nem vélted e képen felfedezni - nem látsz itt egyebet, mint egy sima betonfelületre helyezett esővizes vödröt a plafon és jómagam tükörképével, melyet sebtében, menekülve a beköltözött méhek elől készítettem. S nem tagadom, megmaradt emlékeimben az általad készített hasonló fotó is.

0
Értékelem!

Feri, ez a kép tök jó. Nézem, mondom mi ez a szemcseháború amiben még éppen felismerhető vagy. DE, ez éppen annyira teszi felismerhetetlenül rejtelmessé a képet ami jó. Mert mi is az amit látunk? Egy tányér ami fölé oda hajolsz, vagy egy hajóablak? Egy modernista ház utcai fotója? Mi ez a háttér és egyáltalán hol vagy? Szóval ha ennyi kérdés felmerül bennem az azt jelenti, hogy valami valami odaköti a figyelmem. Köszi.

Új hozzászólás