valamikor ősszel

valamikor ősszel

Camilla, nem értem. Még a tónusroncsolást úgy ahogy értem, vagy legalábbis el tudom fogadni, de ezeket a vörösöket a festőprogrammal nem. Visszapörgettem a kettesre eddig beküldött képeid és valamikor 4 éve volt egy fonal, amit nem folytattál és ami meg azóta jött, azok meg nekem inkább a maszkról szólnak, mintsem a bemutatásról. De most ezzel a vörösökkel meg vagyok lőve, nem tudok mit kezdeni. (hegyi)

Hozzászólások

Nem, félreértettél... :)
Ismerem Zsolt elképzeléseit a LátSzóTeres irányokról, és ez a kép nem az. Csupán erre gondoltam. :)

De most, hogy Zsolt is értékelte a képet, már ideírom, hogy nekem ennek ellenére tetszik..

Oldy, nem értem, hogy ki fog cincálni, csak nem Te? ;)) Vagy miért utálnának meg? Bocsánat, de ez így érthető :)

Ha picit reakció a hozzászólásomhoz a Tied, akkor szeretélek biztosítani arról, hogy nekem is tetszik a kép. De nekem azért, mert megszólít, számtalan dolgot suttog a fülembe, nyugalmam megzavarására tökéletesen alkalmas, és mégis kiismerhetetlen rejtély marad. Persze, látom én is, gyönyörű a szem, a száj,drámai az áthúzás, de ott egy gitár is, címe is van, meg leckebesorolása. És ide felkerült. Biztosan nem véletlen mindez.

Ma pl. azt hiszem a képről, hogy arról mesél, hogy egy gitáros ismerős valamikor ősszel lelép. De van egy másik látomásom is, mégpedig az, hogy valamikor ősszel Angliában fog koncertezni... :) Talán vicces ez, de fontos, hogy nem gúnyolódom, teljesen komolyan, és tiszta szívvel mondom. El tudnám fogadni egy depresszív koncertplakátnak is.

Félek tőle, hogy szét lesz cincálva a kép, és lesz aki ezért útálni fog! (engem)

Csodálatos! A FF-be "belemaró" narancstól, a gitártól és a szemedtől nekem "bejön" a kép!
Nagyon szeretem! :)

Annyi konkrétumot sejtet, és mégis olyan titkolódzó a fotó (kép), hogy ilyenkor bölcs dolog lenne csendben maradni... Gitár, nő, áthúzva (összekaristolva?), kiégetve?, agresszív "színtéren" és Valamikor ősszel... Önportré... Ami számomra a legkézelfoghatóbb, az az érzelmi töltet. Sugallhat sikertelenséget, elégedetlenséget, drámát, gyűlöletet is... Mindegyiket kifelé, és befelé vetítve is. Ha fontos, hogy pontosabban értsem, vagy megértsem - én mint egy ismeretlen szemlélő - akkor nekem ennél több bizonyosság kell. De az is lehet, hogy talán több ismeret... Hirtelen ezek jutottak eszembe.

UI: Most, hogy nézegetem már egy ideje a fotót, az arcod, a nyakad és a gitár játékos párhuzamait látom. Ezesetben az áthúzást a formakísélet vélt kudarcának a felismerésének értem, és az önportré besorolást mint az önelégedetlenség bélyegképét... De akkor mi a cím? Költői?...Passz... :)

Új hozzászólás