Várakozás

Várakozás

Nekem ezen a helyen mindig megéri várakozni.

Jó látni a pólót, örülök, hogy hordod, és jó az üzenet. Van ebben valami dacos határozottság, valami eltökéltség. Napfürdőzök, de azért feszesek a tónusok. Ott ülök a napfényben, és pihenhetnék is, de a beton szélére ülök, nem nagyon ülök hátrébb, ha jól látom ott még van egy esernyő is a háttérben, arra már nem ülök rá, nem akarom összekoszolni nagyon a ruhámat a fűvel, tehát olyan szabályos ez a dolog, kicsit lazíts, ez jót fog tenni. De a kép nagyon erős üzenet, tetszik ez a ritmus. Ha a kép jobb oldalából még egy picit vágsz, akkor ott már nem indul el az a fűcsomó rész a kép sarkánál, hanem a kőlépcsővel véget tud érni. Ennyit talán megérne, ennyi vágás belefér. Megvan a leckemegoldás is, és azt mondom, hogy ne várj rám, igyekszem behozni a lemaradásomat, de hadd lássuk a további melókat. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

A fényben az az igazán érdekes hogy délutáni fotó és a hátam mögül jött a napfény ami rám világit az visszatükröződés a szemközti épületről.

Heló András! Jó helyszínt találtál, valóban. Még a nap is rád süt, hogy jobban észrevegyen az, akire vársz. És a Látszóteres póló is jól áll :)

Új hozzászólás