Vasútállomás
Félig a kinti világ, félig a benti világ; én meg se kint, se bent, de középen... nem tudom 500 pixelben megfejthető-e a kép.

A Nóra is ahogy más is már, a tükröződésekkel való kísérletek csapatába lépett be és nagyon jól játszik az átsejlő belső történet és a fotós mögött látható külső tér, és maga a fotós furcsa, a kínai császár agyagkatonáira emlékeztető figuraként jelenik meg és ezzel az ajtókerettel valódi keretet létrehozva küldi az üzenetet. Talán annyi megjegyzésünk van, hogy a kép felső felülete mintha nem lenne lezárva, egy kis igazítás elég lenne, hogy ez egy meseszerű üzenet legyen. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Javítottam (ide ennyi javítás miatt nem töltöm fel):

http://href.hu/x/5hh0

Köszönöm az értékelést; a felső keret hiánya nekem is feltűnt, csak nem volt mi keretezze felül. Hacsak oda nem fotoshopolok valamit...

Kocsma mindig van de nem biztos, hogy a képre is rákerül. Itt nincs.

Kocsma az mindig van. Erre a tézisre filozófiákat lehet alapozni.
Arkhimedesz azt mondta, csak egy fix pontra volna szüksége, hogy kimozdíthassa a Földet a helyéből. Ha tudta volna, hogy a fix pont milyen közel van.

egen....nekem kicsit sűrű...csak abba a fényes ajtószerű ljukba bírtam eddig belekapaszkodni:)...de ha van kocsma akkor rendben van a kép:)

Épp elég minden _van_ a képen, nem kell még hozzákölteni is...

Ez cseles. Üvegajtó, te, a sínek, a fák, A túloldali ajtó, mögötte a biciklitaró, a buszállomás, azon túl jobbra a kocsma, balra előre az út a templom és a tanácsháza felé. Ügyes.

Új hozzászólás