Védőháló nélkül

Hát igen Béla, ez az, amikor valami olyat tudsz nekünk nyújtani a magad körüli világ megfigyeléséből, amivel nem biztos, hogy mindenki találkozik a mindennapokban. Nem is vagyok benne biztos, hogy én ezt most itt meg tudom fejteni, hogy mivel érted el azt, hogy ilyen halálugrásokat vagy bungee jumpingokat csinálnak a kis hangyák, vagy pókok, de az biztos, hogy nagyon jó ez a fajta képi megoldás. Szép az ív, szépek a színek, nagyon izgalmas ennek a levélnek a színezete, ahogy transzponálódik és átalakul, attól, hogy kezd egy kicsit a csúcsa elszáradni, akvarellszerű hatást érsz el vele, nagyon jók ezek a kis vízcseppek, és ez a halálugrás meg egészen fantasztikus. Úgyhogy mint mozgás lecke ezt el tudom fogadni, és három kiscsillagot adok rá. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A szorult helyzet találékonnyá tesz című Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

No azt én se hittem, hogy az egész össze lenne bindzsizve, de ez a sok kis pók....ráadásul póóók, nem hangya - azért a pók nem egy tipikusan falkában vadászó állat - ...meg a háttér is...ebben a mai világban lehet, hogy "gyorsabb, egyszerűbb" összerakni-kiegészíteniegy ilyet soppal, mint meglátni, kivárni, letakarni, spriccelgetni, azt' ha nem jó, másnap előről az egészet...
Örülök, hogy nem kicsit sem így történt.
Ócckól rulez! Hajrá BB(B)!

gergő, ezen azért az látszik, hogy nem képbolt.

BélaBélám...Irigyellek! Kis-hercegi látásmód, kreativitás, no meg az a sok szabadidő...:D
Azt hittem, képboltoltál - Tőled furcsa módon - ...és nem!
Gratula!

Köszi Pedi!
Nem bonyolult a megoldás. A pici pókok reggel kirajzottak a virág tövéből és pár óra alatt beszőtték a levelek közét.
Ekkor lespricceltem a leveleket és a hálót, majd egy fehér lapot mögéjük téve vakuval fotózgattam a mászkáló kis lényeket. :)

Új hozzászólás