Védvonal

Védvonal

Nagyon megszenvedtem vele, meg nem is szeretem magam fényképezni. Vivian Maier szerintem egy kicsit "beteg" volt lelkileg. Vagy nagyon magányos. Mondjuk az rólam is elmondható. Szóval nem annyira szívesen, de próbáltam legyőzni magam. Ennyire sikerült. :)

Ígérem, behozom a lemaradásom az elemzésekkel, tessék dolgozni, ugyanis ez egy jó kezdet. Jó a kékes-lilás derengés, a tekintet, taklán érdemes lett volna a rekesszel játszani, hogy ne ilyen pici legyen a mélységélesség, mert most a tekintet visz mindent a vállán és így a helyzetről, a fotózásról leválik az üzenet, önállóan él, viszont emiatt zavaróvá lesz a fotómasina, és ez ellentmond annak, amit üzennél. Megvan a 3 csillag, nem hagylak viszont békén, kérek még önportrékat! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Rendben hozok még önportrét. Aztán meglátjuk mi sül ki belőle. :)

Szia, üdv a Téren! :) Klasszikusnak mondható a fotós önfotód, amely technikailag nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de a masina mögé bújásod - amely gyakorlatilag egyfajta póz is, "én, a fotós póz" - szintén jól elmondja azokat a nehézségeket, amelyeket szövegben is megemlítettél, és amelyre utal talán a választott cím is :)

Új hozzászólás