Végtelenek
Hogy ne megint szorgalmi legyen, ráfogom, hogy csendélet.

Nagyon szeretjük ezt a képet, ezt a hangulatot, meg kell említeni Pécsi Józsefet is, emellett van egy hatvanas évek hangulata is, nagyon jól játszik ezekkel a csöndekkel. Jó a megfigyelés, és látszik az érzelmi viszony. Azért örülök, mert valós, látszólag jelentéktelen tárgyakkal hoz életet a képbe. Olvastuk a vitát a függönyről, nem szabad életleníteni, mert ez így együtt adja meg a hangulati hátteret, ha a függöny ebből kikerül és a konkrétságát elvesszük, akkor egy tárgyfotóvá degradáljuk ezt a hangulatot. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Itt van szoftveresen eltüntetve; fényképileg egy újabb verőfényes reggelre kell várni, hogy elhúzhassam a függönyt. :-)

http://href.hu/x/4qi0

Pont ez a bajom vele, hogy a téma annyira időtlen, már-már absztrakt, és akkor a háttérben meg ott a neobarakk rögvalóság. Szerintem neutrális vagy életlen háttérrel ha meg tudod csinálni, egész más kép lesz belőle.
De lehet, hogy ez csak innen felőlem látszik így.

Csak annyi, hogy egy szakadt régi nejlonvacak, amit privátim én is utálok, csak a képnél nem kalkuláltam vele. Nem akartam ezt a lerobbant panelfílinget vele, amit okoz...

Nincs azzal a függönnyel baj.

Ó, hát a függöny az ronda, tudom. :-)
Majd megpróbálom azt eltüntetve a képet.

Irtó jó lenne, de -szerintem- megöli a függöny. Mélységélességgel, paravánnal, PS-sel, vagy egy kisebb lakástűzzel meg kéne szabadulni tőle. Szerintem.

Új hozzászólás