Hozzászólások

31
Értékelem!

Hát, azért kérdezel nehezet, mert ami elmondható, az semmiség. Nem készült sehogy. Vagyis. Persze, kell hozzá kurva nagy vihar, ami szét akarja tépni a kertet, ennek megfelelően kell jégeső, orkán, tombolás. Ilyenkor az ember be van szarva. Az ebédlőnek elég nagy üveg ablakai vannak, tehát viszonylag védetten látható a dolog. Már amennyiben nem félsz, hogy rád fog szakadni a tető. Kell egy gép, kb amúgy viszonylag nagylátószöggel. Hogy beleférjen, aminek kell. Ellenőrizni nem fogod tudni úgyse. Kb beállítod a képkivágást és exponálsz. ISO 800, f: 6.3, 1/3-ot épp. 18 mm-rel (1,5-tel szorozd). De ez kurva mindegy. Mert az első képen az éleset simán az ablakra állította a gép, mert neki az tetszett. Szóval lősz párat, lesz ami lesz. És ha szerencséd van, lesz.

Aztán beolvasod, ha elmúlt a vihar, és maradt áram. Megnézed, mi van. Ha van kép, örülsz. Emelsz a kontraszton, a tónuson, sokat nem kell, mert a dolog kb ilyen volt, amit látsz, persze a kontraszt és a szaturáció a barátaid. Aztán meglepődsz, hogy benne a fejed. És azon is, hogy a jég milyen szép kék volt, a többihez képest (hála néked automata fehéregyensúly.)

A többi a trehányság, hogy ott maradt a slag, hogy a székek így állnak, hogy a létra is ott maradt, a francba, mindegy, szóval igen, a véletlen barátunk.

Na, ami nem elmondható, az kb az, hogy naponta kell fotózni, és akkor rááll a szemed a képre, meg a gépeddel is barátok lesztek és egyre kevesebbet kell pöcsölni vele, egyre kezesebb, tehát ami nem megspórolható, az az, hogy kilóra kell sok képet csinálni.

46
Értékelem!

mesés látvány. tarthatnál egy rövid kurzust a hogykészültről. gondolom, nem csak engem érdekel. de hogy ne csak kérdezzek: a slag. nekem a slag a tuti. mondjuk úgy, a slag a vezérfonál. kicsit - pont emiatt - a bedőlt árnyékolóláb fehérje zavar, de csak azután vettem észre, hogy megszerettem a slagot. addig semmi. illetve de: addig a felső rész volt túl behúzott, túl üres. de a slag elvitte. vagyis a slag a lábat, aztán a láb a slagot vagy a fehér masszát, vagy a slag az árnyéktalanságot. szóval nekem mozog, jó lenne ott lenni, bár az alsó csoport székbe drog nélkül beleülni nem tanácsos, a természet kárpótol a tárgyak okozta rettegésért. köszönöm.

Tényleg, elmondod, hogy lett kép?

33
Értékelem!

Egy bedőlt a bokorba, azt este vettem észre.

32
Értékelem!

Elég jól bírják a székek :)

45
Értékelem!

Két beázásfolt, szerencsére nem a frissen festett részeken, nagy sár, egyelőre ennyi, és remélem ennyi is marad.

31
Értékelem!

Felvételnek szép és jó munka, élménynek kevésbé, mert aggódhatsz ilyenkor, vajon okoz-e kárt, vagy megúszod.

30
Értékelem!

Ha jól nézem lesz még az éjjel v2.0 :(

25
Értékelem!

Megint dörög, remélem ilyen nem jön már.

29
Értékelem!

Egész festői ez a dinamikus bemozdult lombokkal, párával, jéggel! A pusztítás esztétikája!

28
Értékelem!

hát, látni nem volt olyan szuper, az a kékes az a jég, ami aztán átcsapott a házra.

35
Értékelem!

Ez szuperség! Gyönyörűek a színek.

Új hozzászólás