Hozzászólások

István, a dolog úgy volt, hogy csak a virág lesz a Nyomok képsorral, semmi más, de a cica begyalogolt, szaglászódott, így ha már ott van, kivártam, amíg pozícióba kerül, és akkor exponáltam, tehát bár a koncepció nem ez volt, de a történés hatására már az újratervezés tudatosan történt, ha nem is instruálva, bár ciccegtem neki, hogy ránk nézzen. Ami a virág és a tónusok kérdése: kifejezetten azzal molyoltam, hogy a virág hasonló hangsúlyt kapjon, mint a macska, ha úgy hagyom, ahogy volt, szürke lesz az egész ott, és beleolvad a háttérbe, így kapott egy zöld szűrőt, ami feketévé tette a levelet, de mondom, ez tudatosan így akartam, máskülönben nincs súlya.

Propelleres cica... Formailag ez jött ahogy ránéztem. A ff konverziónál talán más szűrőt kellett volna választani, hogy ne ennyire a sötét tartományba dőljön be a virág levele, mert így a cica sötét tónusához van közel. Sok, erős elem van itt egymáson. Viszont a virág kicsit kilóg ebből a viszonylagos rendezetlenségével, esetlegességével. Persze gondolom talán mint lenyomatok mind fontosak, és pont úgy ahogy vannak... Mindenképpen hangulatos, és figyelmet kötő kép.

Nekem adja így. Pont azok miatt a szabálytalanságok miatt van egyensúly a képen. A virág nics középen a a macsek feneke belelóg a képekbe. A képraszter felső darabjaiból csak egy csík látszik, virág és macskafarok összetalálkoznak. De ami szerintem igazán jó az a képeken a fere irányok és a hervadó virág levél-szár irányainak párbeszéde.

A türelem fontos a fotóban, ez valóban igaz.

Szerintem így tökéletes ahogy van , se hozzá adni , sem pedig elvenni nem szabad belőle.Ezt a képet csak elrontani lehet.És ahogy a leírtakat olvasom az örök szabály még mindig él: Türelem rózsát terem.

Igen Zoli, elvileg igen, de nekem meg pont azért kellett így, hogy billenjen a macska miatt az egész tömegében is.

Valahogy kiérezni picit a Zsolt álétal leírt történetet. Ha a cicmákokt kivonom a képből, akkor teljesen jól beáll a virág és az a kép a háttérben, két szélén egyforma, képalkotó kockányi falrészlettel, stb. A cicmákkal együtt viszont én hajszálnyival többet szeretnék jobbszélen látni, mert az összenézés utáni pillanatban arra távozik majd a macska, kis lábnyomokat hagyva a politúron. :) Persze a pillanat lehet csak annyi volt, hogy max ráfordulni tudsz de akkor eltorzul a falra merőleges nézőpont, lépni meg lehet nem tudtál már.
Egyébként jobb lett szerintem így macskával, határozottan hozzátesz a képhez.

Na ja, csak a virág és a háttér volt a kiindulópont, a cica csak belegyalogolt a képbe, és ha már, akkor már megvártam, míg oda megy, ahol kábé jó, és rám néz.

Jópofa kép! Nekem virág nélkül jobban tetszene.

Új hozzászólás