Virágzik a meggyfa

Próbáltam a gömböt formált virágokra koncentrálni. A kép tudatosan készült, állvány nélkül, mobiltelefonnal (Samsung Galaxy S7)

Nem tudom, mennyire a mobil a ludas abban, hogy itt is sok az élesség, annyira, hogy a háttered nem maradt szépen elmosott, lágy, hanem ott is dolgozik a szoftver, élesít ott is, ahol nincs mit. Ha ez kikerülhető, az jó lenne. A kompozíció jó, a tónusok is jók, benne van a virágzás ereje. Arra majd figyelj, hogy ilyen fa fotózásnál mi a helyzet az ágakkal, mert most a főszereplő alatt van egy ág, ami éles és határozott, de ez ellene dolgozik a virágok világának. Ha egyedül nem megy, hogy kimozgasd onnan, kell segítséget kérni, húzza el onnan, mozgassa ki az élesség tartományból. És a keret, tudod. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szép is ez FF-ben, a fókusz az oldalra néző virágokon ugyan, de a gömb meglátása ok.

0
Értékelem!

Hali.
Köszönöm.
Nagyon szeretem a fekete-fehér képeket, ezért is lett ilyen.
Így jobban tetszett, mint színesben.
(Az előzőleg beküldött képeim kommentjei alapján, menet közben már elhagytam a keretek alkalmazását is. Lehet majd beküldöm azt a verziót is.)

0
Értékelem!

Szia Erik! Nagyon szépen el vannak különítve virágok a háttértől. Sajnos homályos a legközelebbi virág. De ahhoz képest, hogy telefonos nagyon ügyes. És miért FF? Nem lenne jobb szinesbe? A virágoknak olyan pompás színvilága van. Csak így tovab.

Új hozzászólás