Víz eséske

Lillafüredi vízesést fotóztam. Van teljes alakos kép is, de így az alja sokkal részletesebb. 10 s, iso 100 és 20 blende.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszi az észrevételeket. Lehetett volna szűkebbre vágni a képet. Készítek, majd egy másik verziót a rawbol és küldöm üziben.

0
Értékelem!

Ahogy írod is a leiratban, van egész alakos is... Ahogy jól észrevetted ott lent történnek érdekes dolgok, kb abban a foltban, ahol még nedves a terep. Ott van érdekes részlet, vannak kontrasztok, finoman rajzos részletek, körülötte viszont inkább képi zűrzavar.
Szerintem ezt érdemes lett volna erősen redukálni, mert ez így nekem egy picit bizonytalan középút. Mintha nem tudnád eldönteni, hogy a részletek, vagy a nagy egész az ami érdekel. Az ilyen témákban a nagy egész visszaadása általában problémás, valahogy egy kép fizikailag nem tud elég nagy lenni ahhoz hogy visszaadja azt az ezernyi részletet és élményt amit élőben átélsz. Ellenben egy erősen közeli kép rácsodálkoztathat a megbújó részletekre, csodákra. Az alján ez az elmosott páfránysáv nagyon jól határolja a képet.

Új hozzászólás