Vízhiány

Vízhiány

Szándékos a szereplő jobb oldalra komponálása. Egyfajta várakozás, az ismeretlen jövőre várás. A háta mögötti nagy üres tér pedig a múltat, a címbeli aszályt jelenti. Egy vélemény szerint nem ad a képhez a nagy üres tér, ezért ez a rövidke magyarázat.

Én ehhez nem sokat tudok hozzátenni, legfeljebb annyit, hogy ezt a színezést én nem csinálnám, ez a kékes árnyalat nem fontos és nem ad semmit hozzá - értem én, hogy kék, mert a víz hiányát a kékkel akarod súlyozni, de a kép maga ezt leveti magáról, ez agyalás, ami esztétikában nincs alátámasztva, ahogy mellesleg igen ritka eset, csak az archaikus technikáknál érvényes, hogy egyáltalán bármi, ami nem fekete-fehér, hanem egy adott szín kiemelése, legyen az a szépia barnítás is, működhet-e fotón. Én azt mondom nem. Főleg nem digitális imitációban. De a kép kitűnő, szóval ha visszamégy ff-re, ez hibátlan lesz. (hegyi)

Hozzászólások

65
Értékelem!
54
Értékelem!

Nekem tetszik az elrendezés, talán, ha egy picit több lenne benne az anyag, akkor jobban lehetne látni a dolgokat a képen. Szerintem...

57
Értékelem!
58
Értékelem!

Az üres tér teljesen rendben van. A vignettálás nekem sok.

Új hozzászólás