Vízió

Sziasztok, pár nap kihagyás után újra felvenném a fonalat és folytatnám a leckék megoldását. Zsolt, az eddigi sikeresen megoldott leckék törlésre kerültek?
Köszi szépen! Sziasztok,
Csaba

Szia Csaba, örülök a folytatásnak. A kép hangulata abszolút jó, fenn talán vágnék kicsit, és meg kéne nézni a tónusgörbét, mert az aljából, a feketékből nekem most hiányzik, és ettől olyan a hatása, mintha ez egy iskolai tankönyvből kivágott fotó lenne, mondom, ez a tónusok miatt lesz ilyen. Érdekes elgondolás az építészethez tenni, mert nekem erősebb a hangulati hatás, mint a geometriai, bár ha akarom, akár Hundertwasser is építhette volna ebben a formában. Valami hiányérzetem van, talán az, hogy a szürrealitás érzetét erősítené egy fotó esetében, ha lenne valami reális is, valami vagy valaki. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

14
Értékelem!

Igen, jogos. Közben én is erre gondoltam.

10
Értékelem!

Szia, hát akkor ne teljesen húzd be, hogy a feeling maradjon, érted, de valamennyit kívánna azért.

15
Értékelem!

Szia Zsolt,
Köszönöm szépen! Hát nem tudom, megnéztem a hisztogramot, teljesen igazad van, a fekete nem fekete. De, ha ezt korrigálom, akkor nekem túl steril lesz a kép. Elveszti az illúzióját, amit a vízen tükröződő látvány ad. Ha erre ráerősítek, nekem túl erőssé válik és eltűnik a sejtelmessége. Túl kontrasztossá válik. Nekem.
A többit megszívlelem, fentről vágok. : )
Köszi!

14
Értékelem!

Szia!
Köszi szépen! Jönnek... :)

13
Értékelem!

Helló Csaba, ez egy nagyon jó felvétel, jöhet a többi is, hogy legyen mit szemrevételezni mindannyiunknak.

22
Értékelem!

Szia Ingrid, köszönöm szépen!

22
Értékelem!

Szia, Csaba A te képedet választottam a szerdai műsorom borítóképének. Köszönöm.

23
Értékelem!

Köszönöm a választ! :)

20
Értékelem!

Szia Csaba, üdv újra itt, elemzés jön majd külön, most csak a kérdésre: a profilból lett törölve annak jelzése, mi van a leckékkel, mert összegubancolódott az egész a fenébe, és nem tudtuk helyrehozni. De a csillagok, a minden más, szóval a képek is és a besorolások is maradtak, ahol meg megszűnt lecke van, ott is a kép maradt, a besorolás lehet módosult.

Szerintem lehet, hogy érdemes nekifutni a dolgoknak újra, az eltelt idő izgalmas nyomokat hagyhat az emberen. Örülük, hogy visszatértél.

Új hozzászólás