Vizlépcső
Nem leírás, megjegyzés: Nem fotoshop, a hosszú záridő + napsütés miatt ennyire kiégett. De így tetszik, szóval nem panaszkodok. :-)

Nagyon tetszik ez a kép, talán egy kérdés, hogy ezekkel a mohazöld színvilággal mit lehetne kezdeni, lehet, hogy ilyen ez, de ez most itt zavaró, fura, nem az örömet és a dinamizmust hozza, hanem egy keseredettséget. Talán ha nem színes lenne? (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Nagyon érdekes, hogy ez a megjegyzés a zöldre még tegnapelőtt teljes értetlenséget váltott volna ki belőlem. Tegnap mesélte egy ismerős, hogy színdinamikából tanulták, hogy a zöld megosztja az embereket; van, aki imádja, akinek a természet, a remény, a jövő színe, és van aki (ugyanazt) egészségtelennek, romlottnak, negatív konnotációt hordozónak tartja. Én ezt eddig nem tudtam, nekem a zöld szín abszolút pozitív, a libafos-zöldtől az olajzöldön át a mélyzöldig mind. Ez is természetesen, ami a képen van. Én ebben semmiféle keseredettséget nem látok, nemhogy nem zavaró, nem fura, de harsogóan élő, mozgó, dinamikus. Ahogy leszedtem a gépről, rögtön imádtam ezt a képet és ez azóta sem változott. Nem akarom áttenni FF-be.

Új hozzászólás