Vízparti este...

Vízparti este...

Bevallom, hogy ez így nekem kevés a boldogsághoz. Egyrészt itt már nagyon bejátszik az, hogy a mobil zajossága és részletnélkülisége összekutyul dolgokat. Főképp a zaj az, ami nagyon erős. Ebből adódik, hogy ilyen képet nem este kell készíteni, hanem akár utómunkában, akár az exponálással kell úgymond elérni azt, hogy az érzet az este felé mozdulhasson el, de a zajt el kell kerülni. A másik viszont a kompozíció. Így, hogy alig látunk valamit az oszlopból, mivel az nem nagyon egyéni, így kevés, ha az oszlop a kép felét uralhatná, és onnan folytatódhatna a tükröződés, izgalmasabb lenne. (hegyi)

Hozzászólások

42
Értékelem!

Értem, de ahhoz, hogy nekem is meglegyen a víz, több kell és hullám is, mert így a képkivágat okán nekem az az élmény lemarad, amit írsz.

46
Értékelem!

Köszönöm az értékelést Zsolt!
Nem mobilos kép, de valóban zajos mert tényleg esteledett már és kevés volt a fény. Picit még szűrhettem volna azon a zajon (jellemzően színben van meg ui.)

Az oszlopból direkt ennyit akartam mutatni, mert nekem így volt meg a kicsit lefelé nézve bambulom a lassan hullámzó, nyugodt esti vizet érzése. Tehát a lényeg a víz volt, és az ott megjelenő, finoman széteső tükörkép.

Új hozzászólás