Wéber Tamás

Wéber Tamás

Wéber Tamás autocross versenyző a Látszótér Rádióban. A vele készült két órás beszélgetés itt hallgatható meg: 1. óra és 2. óra.

Radios helyzetet mutat a kep, amit jelez a mikrofon persze, de Tamas pozicioja is, nyitott, figyelmes, beszed - nem is beszed, beszelgetes - kozben elkapott pillanat. A kidolgozas eros strukturakat hoz, amik jot tesznek a hajnak es a borostanak, kisse furcsan erositik a hatteret, ami igy jobban nyujtja a kepet fuggolegesen, de az inget a kelletenel hangsulyosabba teszik. Igen, azt latom, hogy a mikrofonra nezek szinte azonnal az arcrol, onnan az ingre es ott ragad a tekintetem. Mikozben maga a portre jol mutat, az elhelyezest is furcsallom, a kep bal harmadaban nincs semmi informacio, jobb oldalon pedig a torzs es a bal kar talan kerne meg egy kis szabad levegot. Szoval ugyanezt a helyzetet megneznem egy masik inggel es kicsit jobbra forditott kameraval.(bobák csaba)

Hozzászólások

69
Értékelem!

Ertem a mikrofon es hattamla fekete foltjainak kapcsolatat. Meg nem is. Mindenesetre koszonom a valaszt.

68
Értékelem!

Az elhelyezés az tudatosan ilyen, mert két sík van elmozgatva, az egyik maga Tamás, feje és vállai, a másik a szék háttámla és a mikrofon feketéje. Az ing.... hát igen, elég izgága volt, hangsúlyos, de mégse vetkeztethetek le egy adásvendéget, érted.

Új hozzászólás