when the music...

when the music...

gondoltam amíg nem jön össze a harmadik lecke - /nem gondoltam volna, hogy egy egész alakos önportré ennyire kihívás (:/- addig csinálok egy kis szorgalmit :)

Ha jól tudom, ez talán egy Doors idézet, Morrisontól hallhattuk ezt, és én azt mondom, hogy minden nagyon szuper, jó ez a hölgy, aki ezt a gitárt a háta mögött tartja, de kettő dolgot jegyzek meg: az egyik az, hogy ez a kép szinte üvölt azért, hogy ezt egy normális világítási helyzetben megcsináld. Most ez a világítás túl lapos és nem is teljesen kiegyensúlyozott. A másik dolog az, hogy ha jól látom, itt van valami kis rövidnadrág a hölgyön, meg talán még vagy az utómunka lett érdekesre véve, de a lábánál a bőr is olyan fura, mintha ez egy harisnya lenne. Gondolom nem az, de mégis az élmény ez. Szerintem ezt úgy érdemes megcsinálni, olyan modellt érdemes keresni hozzá, aki hajlandó neked ezt az egészet megcsinálni úgy, ha nem is teljesen ruha nélkül, de úgy, hogy ezek a manifesztumok, mint a nadrág széle, vagy az atlétatrikó pántjai ne legyenek a képen, ez a kép akkor lenne igazán izgalmas. A női testhez nagyon szépen ritmizál ez a gitártest, ez, mint gondoldat abszolút helyén való, és az is nagyon jó, hogy össze van firkálva ez a gitár, de akkor ezt csináljuk végig. A másik fontos dolog, hogy a függőleges nem árt, hogy függőleges legyen, mert így most a gitár nem teljesen korrektül van beállítva. A harmadik, ami szinte a leglényegesebb dolog mindezek mellett, hogy meg lehet ezt külső térben is csinálni akár egy parkban, vagy kertben, ha félaktról beszélünk, vagy valami olyan ruhát veszünk föl, amit a gitár rendesen kitakarhat és legalább azt az illúziót kelthetné, hogy ez egy akt. Ez mindegy, de a lényeg az, hogy külső térben is megoldható ez, de nem egy betonoszlopnál vagy betonpárkánynál, az biztos. Miért ül ez a nő a kerítés előtt? Mit fog csinálni, szétveri a gitárt a kerítésen, vagy mi a következő pillanat? Maga a gesztus, amit megtaláltál, és amit ábrázolni szeretnél az tíz pontos, de a többi nincs végiggondolva. Érdemes lenne ezen még egy kicsit meditálni, úgyhogy ezt én most visszaadom ismétlésre, szeretném, ha nem kerülne be az íróasztalfiókba, hanem dolgoznál vele. (hegyi)

Hozzászólások

16
Értékelem!

Ugy nez ki mintha a csajbol kozepen ki lenne vagva egy fuggoleges csik. De ahogy elnezem ez csak a beallitastol van, erdekes. Mindenkinek megvan a maga keresztje, a kepen ugy latszik ez egy gitar. A szovegnek az a "Valts meg Jezus valts meg" resze bejon csak fura hozza a csaj a gitar mogott, se nem doors-os se nem biblikus stilus, viszont megy hozza ahogy az 's $ jellel van irva. Na majd a hivatalos kritika mindjart jon, gondolom az majd megvilagosit.
Persze az is lehet, hogy nem is csaj, csak lakkozza a kormeit.

16
Értékelem!

Igen, szeretem ezt a számot, de talán magadat kéne mutatni. :)

Új hozzászólás