wonder world III.

wonder world III.

Igen, ez volt a lényege a Monokróm szín leckének, akkor mégiscsak van értelmezése a leiratoknak, mert erről beszéltem, hogy bizonyos dolgok, fények, tükröződések torzíthatják a színi világunkat, és ezekkel érdekes és izgalmas helyzetek jöhetnek létre, mint a víztükör által most kékre festett felület. Ez abszolút tökéletes, az egy másik kérdés, hogy minden rendben van-e a képen, mint kompozíció. Vannak olyan felületei ennek a képnek, amik nincsenek kihasználva, ahol valaminek kellett volna történni. Nagyjából a kép közepétől a jobb oldal felé terjedő rész az, ahol ellazult ez a kapcsolat. Vannak felhők fölötte, a felhőkből kinőnek füvek, ezek izgalmasak, de ott van egy nagy flekk, ahol nem történik semmi. Nem azt mondom, hogy minden négyzetcentijét ki kell használni a képkockának, és mindenhol valami izgalmas dolognak kell történnie, mint egy kollázsnál, de ott valami nekem tömegelhelyezésben hibádzik. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A Civil Rádió műsorából választott Helyi önrendelkezés és szegénység című epizódhoz ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Kedves Bara!
Irodalom című péntek esti 21.30-kor kezdődő élő műsoromhoz, melyre ezennel meghívlak, ezt a fotódat választottam mottónak és illusztrációnak.

Akkor olyan kell nekem is! Hol árulják? :)

Gyönyörű festmény, gyönyörű színekkel. Ezen a képen át tényleg bekukucskálhatunk egy másik, varázslatos világba. Csontváryt juttatja eszembe.
Kontraszton állítottál?

Ez klasz, tetszik a koncepció is, a megvalósítás is.
Üdv!
Oldy

Új hozzászólás