You got to realise that you're acting like fools

You got to realise that you're acting like fools

Blanka, ezzel a címmel én nem tudok mit kezdeni, bocsáss meg nekem, 45 éves vagyok, hiányos műveltséggel és hiányos nyelvi képzéssel, úgyhogy a kép címe nekem tulajdonképpen a cím nélkül kategória. Biztos, hogy van értelme, de hadd ne kezdjem el a google fordítójába betenni. Úgyhogy engem itt most elvesztettél, mint képcím. A kép, az maga szép lenne és izgalmas, azt hozzátenném neked, hogy a fej támasztása az nem mindig pozitív kicsengésű, abban vagy egy adag erőtlenség, egy dekadens dolog, hogy támasztanom kell a fejem, vagy azért, mert unatkozom, vagy azért mert valamilyen egészségügyi problémám van és a nyakam nem tartja meg a fejemet. A fej tartása részben felvet a nézőben egy ilyen problematikát, részben pedig van benne a majdnem a karba tett kézzel egy elutasító gesztus. Gyönyörűek a szemeid, gyönyörű, ahogy a tekinteteddel játszol, csak most egy dologra felhívnám a figyelmedet. Ugye ezt már elmondtam más elemzésnél, de nem árt ismételni. Mindig a legvilágosabb rész az, amit az ember egyrészt a legközelebbinek érez magához, másrészt, amire a legnagyobb figyelmét szenteli. Próbálnék a szemedbe nézni, mert azt keresi az ember és ott keresi a válaszokat, de mindig elnézek balra, mert ott van valami nyitott ajtó, aminél jön be a fény is, meg onnan majd jön az igazgatóhelyettes is és rád szól, hogy már becsöngettek és menjél be az órára. Takard le a kezeddel - egyébként ez akár vágható lenne - azt az egész nyitott ajtót, ott és akkor már egy lényegesen erősebben rád fókuszáló portrét kapunk, ha levágod onnan azt a nagy fehérséget. És akkor azt mondom, hogy van nálad egy iskolafüzet, vagy van nálad bármi könyv, vagy akárcsak egy fehér kabátka, vagy valami, akkor azt, hogyha a kezed elé teszed, hogy ne lássuk, akkor arról visszaverődhet annyi fény, ami ahhoz kell, hogy a tekintetedben és az arcodban több fényt kapjunk. Mert, hogy ha most megfigyeled, minden fény mögötted van, minden fény mögüled jön. Szépen rajzolnak az arcon egyébként a falról ezek a visszatükröződések, tehát elindul a derítési folyamat, de mégis azt mondom, hogy ez most kevéske fényileg. Úgyhogy én ezt most visszaadom neked ismétlésre, egyrészt légy szíves segíts abban, hogy lefordítod a címet, másrészt pedig a világításra tessék odafigyelni. Nagyon fontos lenne, mert ugyanis nagyon jól fogalmazol. Tehát érdemes ezzel foglalkoznod, ezért adom vissza ismétlésre. Nem kell ezen túl sokat variálni, tehát maga a póz, az rendben van, talán én nem takarnám az államat ennyire el, az állam én vagyok, úgyhogy ez is hozzánk tartozik. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

Jó kép ez, de vajon a tiéd-e?

És lehet ám hallgatni a rádiónkat ám! Itt oldalt a play gombra kattintva, meg lejátszóból is.... és este hét közben meg lehet ám úgy is, hogy fél 8-tól a chatszobában beszélgetünk is... gyere majd!

Nyugodtan felhasználhatod, Zsuzsanna :D

Ezt a képet szeretném felhasználni ajánlóképként a Lilla naplója 3. részéhez.

(Én tanulom, tehát nem vagyok mérvadó, légyszi csak úgy figyelj rám, mintha egy átlagos osztálytársad lennék! :)
Alapban tetszik az indítás, a szembenézés. De ösztönösen benne van a bújás is kicsit. Arcod takarod, háttal vagy a fénynek, a padka mögül kukucskálsz ki. Ez alapvetően helyválasztás kérdése. Bizonyára ez itt adódott, ennyi, ezért döntöttél így. De a háttered, vagy éppen a kezed is most sokkal világosabb mint az arcod, pedig az arcod egyáltalán nem sötétbe való szerintem! Pedig tényleg az arc az igazán érdekes mindig, arról vesszük le a nagyon finom infókat, az mesél. Képi eltakarása, jelentéktelenítése is beszédes persze... A kéz jelenléte - számomra is rávilágítottak itt tapasztaltabb fotósok - szerencsés, sőt kívánatos is lehet a portrékon. Kifejez, mesél. Szóval nem a kéz jelenléte, hanem annak dekadens támasztó szerepe, és rejthelye ami ellene dolgozik szerintem az egyébként élettel teli jelenségnek - amit arcod mutat.

Helo!
Tiszta expo nincs flikflak.. ezért is tetszik.. viszont ez a bekorlátozást nem teljesen fejtettem meg, ha gondolod segíthetsz!
Ujjnyival fentebb több, lenti képszélnél ennyivel kevesebb szimpatikusabb lenne. De lehet hogy tévedek.. Címmel együtt még értelmeznem kell, de van ehhez illő önportrém, ha nem bánod fel teszem.
üdv
d

Új hozzászólás