Zenit-e

Kétségtelen, hogy van hangulata a régi filmes gépeknek, még egy Zenitnek is, viszont ahhoz, hogy ez a konkrét tárgy bemutatásán túl is megérintsen egy akár a fotózással nem foglalkozó embert is, az is kéne, hogy valami sztori legyen. Oké, adott a helyszín, a fű, a kinti tér, de így, ennyire szűken a dolog nem tud továbblépni. Egy kalap, egy kistáska, vagy akármi, ami még kiegészíthet, az segíthet a nézőnek is, szerethetővé, átélhetővé teheti a dolgot. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

17
Értékelem!

Köszönöm szépen az értékelést!

21
Értékelem!

Köszönöm János! :)
Úgy érzem, nem voltam elég objektív a kép elkészítésekor, mert a saját tárgyaink sokszor érdekesebbek saját szemmel, mint más számára.
Köszi még egyszer, az észrevételeket!

20
Értékelem!

Nos meg van a maga bája a retro gépeknek, főleg így fűben és ezzel a színvilággal, de.. valahogy esetlegesnek érzem a szerkesztést. Lehetne játszani a térrel, nekem így szűk, és - előre is bocsánat - picit unalmas. Vagy fentről belevágnék a képbe egész a zenit feliratig, vagy jobban oldalról lőnék, vagy nagyobb térrel, de így picit olyan letettem középre és kész. Nem (mindig) könnyű a tárgy fotózás, mert néha a nagyon egyszerű dolgokból kell kihozni olyant ami meghökkent, ami felráz, ami emléket ad. Viszont azt gondolom, minden lehetőség adott, hogy ezzel kísérletezz, foglalkozz :) Főleg olyan jó képek után mint a Delírium, Acid plant vagy a Démonok..

Új hozzászólás