kétely

A kamerám objektívére egy alufóliát applikáltam, és középen néhány helyen kilyukasztottam egy fogpiszkálóval.

kísérlet 1.

Tudom, hogy mindig el-eltűnök, és elnézést szeretnék ezért kérni,- bár lehet, hogy innen már senki se emlékszik rám, - de közben végig fotóztam, kiállításokat néztem meg, vagy éppen alázatból elő se vettem a gépet. Mostanában megint kattogtatok, és még a legelején, mikor ide kerültem, akkor tanultam meg, hogy ha jól akarunk fotózni, akkor először magunkat kell, és most eléggé beleestem, ha lehet mondani, egyfajta depressziós önutálatba, ami miatt képtelen vagyok írni (mostanában néhány versem megjelent, meg ezt is tanulom, szóval azért jó lenne, de ezt is olyan nyomásnak, ördögi körnek érzem), szóval emiatt úgy éreztem muszáj számot vetnem önmagammal, muszáj meg tudnom, hogy ki is vagyok valójában. Tehát ez egy kísérlet lesz tőlem, önmagam megtalálására, és remélem nem baj, ha itt megosztom, bizakodva, hogy elfogadjátok.

szemből száraz

A Városligetnél készült a kép, egy Sony DSLR A200-assal, iso:100, 1/250, f/7.1, 70 mm.

nem találok haza

Ez az első, filmes géppel készült képem. Zenit-e fényképezőgéppel, kodak 200-as filmre fotózva. Budapest, budai oldal. Gül Baba utca. Itt laknak.

démonok

démonok

Gyermeki félelem vagy elfojtott szexualitás? A kép remélem magáért beszél.

acid plant

acid plant

Sziasztok! Nagyon rég voltam már itt, ugye felvételi az egyetemre, belerázódás, remélem most már tényleg tudok hozni képeket. Nem sokára pedig, ha minden jól megy, egy zenit-tel lőtt képeket is fogok tudni hozni! :) Addig is itt van egy kaktusz.