A minden sem elégA minden sem elégA minden sem elégA minden sem elégA minden sem elégA minden sem elég

Amit látok, az egy jó alapötlet, a helyszín is jó és a technika is megfelelőnek látszik. Ami a probléma a képsorral, hogy nem döntötted el előre, hogy mit akarsz mutatni, mesélni. A képsor mindig történetmesélés is. Annak van eleje, közepe, vége. Itt én tétovázást látok, azt, hogy ott a képek készítése közben hagytad alakulni a dolgokat, majd lesz valami, és mintha kiengedted volna a gyeplőt a kezeid közül, hagytad volna, hogy a modelljeid csináljanak, amit akarnak. A jövőre nézvést mondom, hogy ezt a fotósnak mindig meg kell tartania, hogy a szitu az az ő dolga, neki kell irányítani, ő a főnök, minden és mindenki más őt kell szolgálja, mert rajta keresztül ez a nézőt fogja segíteni. Amit el kellett volna dönteni és tartani magad hozzá, hogy ez most egy véletlennek ható sorozat akar lenni, mintha turizókat kaptál volna rajta, vagy a szeméttel akarod a modelljeid, mint egy divatfotó, helyzetbe hozni. Most ez vegyesen van jelen, az első kép lehetne sztorimesélés kezdete, még a második is, de akkor a harmadik nem jó azzal, hogy belenéz a kamerába a modell. A babakocsi lehetne az a motívum, ami végigkísér, de elvesztjük, már más jön, fényképek, aztán más lomok, és a vége teljesen indokolatlan lábakat mutat. És mi a sztori vége? Meglett az a babakocsi? Elvitték? Mást vittek el? Mire megy ki a fuvar? Ha meg modellek punk környezetben, akkor az a szembenézős lehetne az alap, de akkor a többinek is efelé kéne mutatnia, más ruhákkal is, szóval bármi lehet, csak ezt neked előre el kell dönteni. Majd ezzel kéne kezdeni valamit, ismétlés, vagy keresni más helyzetet, érdemes lenne ha már érdekel a sorozat, újból belemenned. (hegyi)

Hozzászólások

11
Értékelem!

Nagyon szívesen, ha még nem késő! Megtisztelő! :)

8
Értékelem!

A Hol volt, hol nem volt című adásom ajánlóképe legyen e sorozat hatodik felvétele, A minden sem elég az alcíme a hétfő esti olvasónaplómnak. Persze csak akkor, ha Rita is kölcsönadja :-). Köszi.

9
Értékelem!

Köszönöm az észrevételeket!
A képek tényleg a naturalizmust és az abszurdot akarják ábrázolni, polgárpukkasztó módon, szóval beletaláltatok. De a polgárpukkasztás nem az utcalány miatt akart előtérbe kerülni, hanem a "gazdagság" miatt, de lehet kicsit túltoltuk.

Viktória, sajnos már nem tudom megcsinálni, épp lomtalanítás volt a kerületben, de amit lesz, újrapróbálom! :) Köszi!

9
Értékelem!

Hali. Nekem polgárpukkasztó lett. Főleg a harisnya miatt. Szexin felöltözve a szemét dombon, pózolunk, mint egy utca lány. Hát ez az én meglátásom csak.

12
Értékelem!

Kifejezetten jó kis sorozat ez, habár nekem kicsit más jött le belőle, főleg a harmadik és az ötödik képnél, mint Istvánnak. Lehet, hogy én látom bele a gyerekkori énemet, de nekem a lány arca kissé olyan, mintha szelektálnia kellene a régi kacatok közül, amiket nem szívesen hagy hátra, mivel emlékek. De lehet, hogy én értelmeztem félre, mindenesetre szuper képek, így tovább ;)

13
Értékelem!

Ez a sorozat tök jó lenne, de meg kéne ismételni, mert kicsit esetlegesnek érzem a képeket. Tök jó a szitu, de nem játszottál vele eleget. A harmadik kép az, ami felé el kellene menni, azon látom, hogy mit is szerettél volna, úgyhogy én arra bíztatnálak, hogy amennyiben van lehetőséget, fuss neki még egyszer a témának, csak ezúttal gondold át előre, hogy mit is szeretnél látni a képeken. Hajrá!

13
Értékelem!

Háhh! Tetszik a képek kettőssége. A naturalisztikus és az abszurd keveredése. Kedvencem az utolsó, a boileren tiprós. " akkor ezt vihetjük is apukám!" Ja meg az, hogy az alakok felsőteste nincs rajta jobban nyitvahagyja a képet a nézőnek. Jó!

Új hozzászólás