Zsolt

Zsolt

Ismerem ezt a fiút valahonnan, volt is ilyen film, amiben ő szerepelt, aztán valószínű, hogy valami alkholprobléma lehetett, bizonyára ez is közrejátszik abban, hogy Amerikából ő visszakerült Magyarországra, ahol mások a viszonyok, és valószínű, hogy ez is befolyásolhatta az egész helyzetet, hogy őbelőle már nem a híres filmszínészt látjuk, hanem a lepukkant hakapeszi gyógyegeret. A megfigyelés jó, azt nem tudom, hogy mennyire az élőhelyén kaptad le őt, vagy valami idegen környezetben, de mindenesetre jó ez a dolog. Kicsit van benne egy olyan szarógalambos póz, olyan, mintha ő most vagy felállna, vagy leülne valahonnan, és innen az emberben már a rosszfiú indul el, de a meglátás jó. Nem biztos, hogy könnyű dolgod van vele, úgyhogy nem te vagy az, aki a hunyó. Szerintem ez egy három csillagos portré, köszönöm szépen. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

44
Értékelem!

Teszthaj. Környezetet volt módomban vele, nem csak a látszóterest, hanem adó- és egyéb hatóságokat, bíróságot és más hivatalos helyeket. Egy biztos: gyorsan tudtam intézni mindent.

47
Értékelem!

helo!
Barátságos karakter.. :) Nekem ez a tekintet, leginkább azt a "mivan,mivan,mivan" kocsmai mondatsor utáni pillanatot sugallja.. Tuti frizkó!
üdv
d

44
Értékelem!

Személyesen még nem találkoztam Zsolttal sem, leginkább a kommunikációjából és a róla készített portrékról, önportrékról ismerem. Nekem erről a hajviseletről alapvetőena a punk mozgalom ugrik be. Azzal egyfajta lázadási magatartás. Persze tudom, hogy e hajviselet most egy bulira készült, eképpen inkább jelmez is lehet. Akár így, akár úgy, mindenképpen a bevállalósabb embereket jellemzi, azt hiszem. A tekintet sem éppen elveszettséget sugall. A fotó "nyersessége", szemcséssége is fokozza bennem ezt az érdesebb érzést. A pozíció, a felfele tekintet pedig érdekesen egészíti ki, lazítja az egészet. Bár talán a haját mutatta éppen Zsolt, de van benne egy tudatosan vállalt alázat jellegű mozdulat is - mint egy meghajlás.

Új hozzászólás