Behálózva
Graz-ban találtam erre a játszótérre

Köszönjük a képet, gondolom itt a rend és a káosz ellentétét szeretnéd megmutatni, mint egy pókhálóba került bogár, egyetlen probléma van ezzel az képpel, hogy így ebből a képből nem tudjuk, mennyivel lehet többet megtudni rólad. (szőke)

Bécsi háztető
Bécsi háztető.

Itt is a megfigyelő szerepet látjuk, és ehhez azt fontosnak tartjuk még elmondani, hogy bár nincs szigorúan véve, hogy a leckéket sorrendben kell elkövetni, de azért nem véletlen az a sorrend, ahogy a leckék egymásra épülnek, és ez a sor egy utazás saját magunk belső világában, erre épülnek rá a 10-es utáni leckék, vagyis mindebből az is következik, hogy ez a belső megfigyelés, ez a szembenézés és önábrázolás mivel még nem érkezett el hozzánk és nem tudtunk István képein keresztül ezzel foglalkozni, szinte magyarázza azt, mi az, ami miatt ez a kép nem hordoz személyes üzenetet a megfigyelés tényén kívül. Ezt a sorrendet persze fel lehet rúgni, de akkor győzz meg arról, hogy ezekben a magasabb számú leckékben ezeket a helyzeteket meg tudod oldani és akkor nincs semmi probléma, most ez a kép így nem elfogadható a 13-as leckére, és azt kérjük, hogy az első, második, harmadik leckében mélyedj el még előbb. (szőke)

Bemutatkozás
Magamról röviden annyit, hogy IQ-m vetekszik lábméretemmel, bár így viszonylag jó helyzetben vagyok másokhoz képest, mert a lábam 47-es.

Van iróniája a a lukas zokninak is, de a lábsebesülést meg kellett volna oldani, hogy ne legyen a képben. Meglátjuk, mi fog ebből kifejlődni. Az alkotó tudja, hogy lukas a zoknija, középre is helyezi, egy erőteljes manifesztálással. Alapvetően azért azt meg kell jegyezzük, hogy a humorban ez az altesti humor kategóriájához hasonló, szilveszterkor és a bulik második, lefelé szálló felében szoktunk ilyennel találkozni. (szőke)
értékelés: