Legutóbb arról hallottatok, hogy Olga Boldog lett, sok csatározás zajlott, Vlagyimir előbb bálványokat állíttatott, majd minden vallás képviselőinek meghallgatása és meglátogattatása után fogadalmat téve megkeresztelkedett, emberei ebben követték, ledöntötték a bálványokat, és helyükön templomot emeltek. Most a Krónika befejező része következik.
A kvízkérdés: Mi kapcsolja össze a kakaóporral meghintett tortát, a harmadik legtöbb egyéni Grand Slam-címet szerzett teniszezőt és aki így született?

Hozzászólások

   "Engem ezek az évszámok borítanak ki. Mit képzelnek ezek, hogy 998-ban szinte polgári mód éltek a városaikban? Nem is értem."
   "-De amikor 2019-ben is csak feudális állapotokra utaló jelek vannak, mint nálunk, az se jobb. -Nálatok még euro is van, ne csináld már. -Az van, csak demokrácia nincs. De bezzeg holnaptól, majd az elnökasszony!"
   "-Jó, ez az ‘öljétek meg testvéremet’, szóval lehet, hogy elhamarkodtam a polgári jelzőt, na. -Lehet csak elírás - öleljétek meg a tesómat... -Jóska félreolvas? -11 év alatt egyszer fordult elő."
   "Eldobták a fejét."
   "Lovát Volgára cserélte, majd hajóra."
   "-Druzsina, tetszik ez a szó, a Clockwork orange jut eszembe róla. -Iskolai kifejezésként a napközit is jelenti."
   "-76 év elég tisztességes lehetett akkor. -És ma se rossz, asszem."
   "És tépjék ki a szakállukat :)"
   "Na szép kiflihenger, mindenki háborúzik mindenkivel, és várhatjuk egész nyáron, hogy lesz-e nagy birodalom Oroszország."
   "Jó volt, a keresztény részt ugorhatjuk, jöhet Lenin."

Új hozzászólás