Minden, önkéntes naptól a szecskavágógépig, Londontól Bécsig, magánénektől lőelemtáblákig.

Hozzászólások

Szelep jó volt, kár, hogy már nincs. Dilemmák vannak, műsorba talán a hatás és nem a válaszkeresés kedvéért kerülnek, de ha van rá reakció, az mindig érdekes. A párbeszéd jó, a nézőpontok tágulnak, mittomén.

Tetszett hát! Mindig tetszik.
Vezetés közben szoktam hallgatni. Dugóban, más autósokat összezavarva indokolatlanul felnyeríteni a legjobb. Meg ezek a zenék az autópályán nagyon jól esnek. Folyton azon gondolkodom, hogy kell - e reagálni ezekre a belső személyes dilemmákra, amiket hozol. (Zsolttal ugyanez.) Vagy ez csak egy szelep. Mint a mi műsorunk volt. :)

Hej, Kálmán, jó újra látni (véletlenül, mostanában nem értesít a Tér a hozzászólásokról valamiért).

Nem tudom, mit írsz, de úgy veszem, meghallgattad, talán tetszett is, köszi! Az a helyzet, hogy úgy alakult, pénteken és hétfőn is lesz adásom, gyere hallgasd azokat is! Hétfőn különleges együttes adásunk lesz Juhász Danival (kb. Au remix feat Charles Bárki), Előtte pénteken Jóska helyén ennek az adásnak a folytatása, Végetér címmel.

A rézfúvósok már csak ilyenek. Hozzák a sztereotípiát, mintha kötelező lenne. Kapu és hidegrázás.

Köszi a hallgatást, meg a zenéim Bach-hoz hasonlítását, még ha nem is Johann Sebastianhoz. Kányádi nekem felfedezés volt, valahogy kimaradt. Napok irásában néha kezdőbetűzöm az embereket, de az körülményes. Még talán a belterjes becenevek alkalmazása az, amitől olvasható marad, de ahhoz is az kell, hogy eltérjen a közönség. Szóval bajos. Magadnak írd.

Most értem ide, csókolom, elnézést - de nem romlott ez meg szerencsére, szeretem, ahogy a zenékkel bánsz, és ebben olyan vagy, mint Bach Viki, csak ő inkább formalista, csajosan érzelmes, ez meg olyan férfibánatos, vörösboros. Napjaid egy részét röhögve hallgatom, Kányádit meg sírva. Kisdé Londonja picit az enyém is. És hát az is van, hogy a naplóval nekem is van bajom, mármint az írásával, mert jó lenne, szeretném, de hogy? Rendes nevekkel? Vagy mindenkinek ki kell találni valami kényszernevet? De ha így, akkor nem épp a konkrétság eltűnése okán lesz az egész túlfésült? A baj van csak, de hiányzik írni. Addig kell kaparni.

   "-minden belefer 640kB-ba is meg egy oraba is. -Minden, bele
-zene már 5* -japanikai
-és most a sportszeletes csávó énekel? -Olyasmi, mindesetre több haja van, mint nekem. meg nekem
-afro itt a zene, mindennek a bele : szól bele a tálba, gyönyörködj a tájba.
-síííírok. csülkös zseb. Lesz még alkalom, sírni, nevetni
- o ez jolesett, ez az ejfel utani nyelv. Kányádit nekem Koncz Zsuzsa húzta be, több versét énekli. Vannak vidékek, ez egy verseskötete, ilyenekkel van tele, mindegyikben ott van a Vannak vidékek fordulat
-Nehéz utelagazodás
-szornyu
-Erről Viki mesélt, úgy emlékszem
-Muay-thai, nem kung-fu.Tudja fene, mi az. Kung fura járását, meg csípőjének ringását
-Drága.D-k. Tudja h most Bmondod? Itt van. Tudom. Sziiia drága gyermek. Bár előre nem tudta, mi lesz. Azt' ki lett prédikálva, tessék.
-Nem semmi. Jó kis történetek.
-bakelitet már nem merek venni. En nem vettem kilencszázvalahány óta
-Oo azt hogy szerettem. Legyen egy dal ami.miiindiig az elsooo. Anno csak a Boneym, Hofi, Záray-Vámosi meg Zsiga volt nagymamámnál. De megvolt a banán dal is 78-as lemezen.
-Ez nagyon szép au
-temetesek utani viccelodesekkor
-100 pont. Jók ezek. Csak nem tudom mért van mindig legalább két év lemaradás. kivalo volt, koszonet. ilyeneket máshol nem hallani, tök jó.
"

Új hozzászólás