Azt mondják, rossz voltál, hát vágtass szilajon szívébe a napnak!

Hozzászólások

Köszi Dani, nem sok az! Bitangok voltunk mindahányan, s az évek múlnak, mint a percek ...

feldobta a napomat ... mást nem mondok, sok itt már a dicsérés :D

Egyem a szívét Kálmánnak, aki Miles-szal pont jó spontán tolják. :) Mellesleg Jóska is hallotta a zismétlést épp, és mosolygott sokat, csak nem merte beírni.

Köszi Zsolt. Ha más nem, bizonyítéknak jó lehet arról, hogy ezek jönnek bentről kifelé, a fejemből. Kálmánnak meg pont az előre átgondoltság tetszik jobban. Nehéz a médiamunkások élete, mindenkit egyszerre nyűgözni nem lehet. A dadogós hasonlat tetszik, vállalható, béna a kezem s dadog a szám.

Ma Bender elém dobta ezt újra, és milyen jól tette. Érik ez, mint a bor. Az van, hogy jobban csinálod, mint én, mert rajta van az a plusz, amit csak te tudsz, hogy még az ismert akkordok is fénytörést kapnak, és kifejezetten jót tett az egésznek, hogy ahogy mondod, spontán voltál, miközben a francot. (faszt akartam írni, de mégsem, hogy is lehetne). Nem rögtönzés ez, nem blattolás. Jót tesz neki, hogy ahogy Ancsel Éva mondja a dadogósról, a varázslat, hogy látjuk a gondolat megszületését. Valahogy így.

Köszi Kálmán! Csoki Jézust én indokolt és arányos iróniának hallom, nem feltétlenül az igazhívőkkel szemben.És ugyanúgy a minden napra egy Jézust sem gondolnám védhetőbbnek. De meglehet, ez másként látszik máshonnan, szelídséggel meggyőzhető vagyok.

Gilmour effektjeit meghallgatnám. Cseh Tamás irásban meg olyan lehet, mint Bereményi énekben. Nekem továbbra is tetszik a Jégeső, de meghallgattam GG ajánlását is, és most már az is tetszik. Szelídebb az a változat.

Na meghallgattam én is. Köszi! Nekem tetszik ez a szabad szavas is, bár nyilván az előre megírt szövegeknek átgondoltságát nem pótolja semmi. Így viszont őszintén önmagad vagy :)

A csak vasárnapi Jézus ugyanolyan félresiklás, mint a csoki Jézus. Ezt szegény Tom azért tudhatná.

Elmeséljem egyszer Gilmour hány effektet használ? :) Cseh Tamás inkább írt volna az effektekről... :)))

-Jó kezdés, felébredtem. -Jó. Pont neked szól. -éreztem. rám is fér.

-Én már egyszer csináltam róla egy egész adást. Akár pojác akár nem. https://latszoter.hu/radio/tom-waits

-hehe en se tudom, hogy kimilos es kikalman

-Én kedvelem, ahogy te spontán vagy, van benne idegesség és izgalom, ami jó. Van tétje, azt érzem, vagy hiszem.

-Ez jó zene. A javából. -Igen, ez jó, az élet meg nem ilyen, inkább olyan, mint ahogy TW énekel. -na talán megvan, hogy mi a bajom a csávóval. Az, hogy értem, olyan az élet, de pl én kocsmába se azért megyek, hogy hallgassam azt, ahogy a Béla meg a Mari üvölt. -Igen, ez az ellenérv nekem is eszembe jutott. Ugyanakkor a giccset is, bár kellemesen szép, úgyszintén kerülnéd. - a
giccs más, az ha kontextusból ki van emelve, lehet jó kontraszt. -ez nekem a klasszikus jazz-es es blues-os, borotvalt es borostas, vasalt es gyurott, gondosan megfogalmazott es szivbol kimondott

-nagyjabol barmilyen magyarul vagy kulfoldiul irodott dalszoveg ertelmet gyorsan el lehet venni felolvasassal. -Igen, ez spontánul megy

-eleg jol meg lett talalva ez a "bitang".-Van benne három napom. -spontán három nap. Hö

-Ez azért gáz. Vagy mondjuk úgy, hogy én nem merném. -erre valo a komfortzona, idonkent kilepni belole. -mármint mi gáz, nem kellett vón? -Ráreppelni a dalszerzeményre. De persze kétszer aláhúzott szerintem.

-De, ha mondom.- De nem!  - De de. -Ez nem vita. -De igen. -Nem

-a VHK-tól a kedvenc sorom: mitől félsz, felkelt a reggel, megvakulok, nincs nálam boldogabb, halál, hiába vársz.

-szerintem semmi baj a gangos berhazas hetvenessel -engem lehúzott

-Jobb szeretem az eredetit.-ennek van eredetije? -A vidéki rokon. -ez valami újragondolás. -Nem is tudtam, én csak ezt ismerem. -ez már az eredeti rész. -Baszki, gondolhatom újra az egészet

-Jézus olyan, mint Ginger. Ale. -Benned Ale -inkább benned. -Ez egy belső poén volt? -Jaja, legbelső

-van egy finn elmebajos pasi, az énekel így. -És most ugyanez attól, aki tud énekelni

-elképzeltem, ahogyan keresztre feszítik. -ne legyél troll, ez egy tiszta, gyermeki édesség volt, semmi köze kereszthez. -no csak sikerult belecsempeszni a keseruseget a csoki-ironiaba. a gitaron keresztul.

Új hozzászólás