Készülök a jövő szombati élményre és a hallgatóimat is bevonom a felkészülésembe.
A kvízkérdés: Elölről szaft, hátulról dörög, összevissza teng-leng. Mi az?

Hozzászólások

   "Karikönyvtár - olyan, mint a rotakapakupa."
   "Jujj, akkor lehet ezt nekem csak szórványosan kellene hallanom, ha spoiler alert lesz. Én ugyanis, Jóskával ellentétben azt szeretem, ha lehetőleg semmit, de minimum minél kevesebbet tudok arról, hogy mi vár rám az adott programon."
   "-Csak nem találkozunk ott? -Nem találkozunk, de élvezettel hallgatjuk most."
   "Parókában szép lehet a tánc, olyan dinamikus."
   "-De mindehhez miért van szükség a lábujjhegyen való tánchoz? -Komolyan? Mert az izmok szebben feszülnek és elegánsabb, jobban forogsz, pörögsz így. Viccesen: csöndesebben táncolsz úgy. -Meg különben is nehéz, szóval nyilván kunszstück. Csinálják, ha kell ha nem. -Na igen, csak azonnal a fájdalom jut róla eszembe."
   "-Nyizsinszkijről Hubay Miklóstól hallottam. Béjart-ról meg Demetertől hallottam - tök művelt vagyok."
   "Ez a pötipá ez tök jó név."
   "Én a balettot leginkább csukott szemmel élvezem."
   "Én eddig 2x voltam, egy valamin, amire nem emlékszem, mi volt, de untam, klasszikus volt, meg Frenák Pálén, ami meg zseniális volt."
   "Na, közben megnéztem, Juroniccsal fogjuk elvileg látni a darabot, ami jó hír, szóval várom, mit csinált belőle, mert ő elég nagy név."
   "-Kicsit aggaszt, hogy az Erzsébetliget erre nemigen alkalmas, se akusztikailag, meg hát ugye zenekari árok se nincs. De nektek drukkolok. Remélem nem plébekk lesz. -Árkot majd ásunk mi. -De hogy hova teszik a zenekart, ha a színpadon tánci lesz? -Nem tudom, mellé. Két oldalra, sztereó."
   "Na mindegy, majd meghallgatjuk kettő uszkve négy hét múlva a beszámolót törökösen."
   "Köszi szépen, élvezetes volt."

Új hozzászólás