tánc

tánc

Ez így nekem rendben van, leckére is, képileg is. Annyi kérdésem van csak, hogy te mit használsz utómunkára, PS-t vagy mást? Mert valami technikai javítás ráférne a sötét részeidre, nem csak ennél a képnél, hanem általában, mert ott elindul valami olyan zajosodás, ami kevéssé finom, mint a többi részlet. Ha lehet ezen segíteni, meg kéne próbálni, az érzékenység állítással, az utómunkával, szóval nem tudom, hol csúszik el a dolog, de érdemes lenne ezt letesztelni. A kép ettől még 3 csillag, és hasonlítsd össze a 3-as képsorban lévő verzióval, hogy ez mennyivel jobb így, hogy nincs elvágva olyan erősen. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Táncok tánca című Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Kocek, keríthetek hozzá nagyobb dumát is, de nem érzem, hogy ha valami rendben van, akkor azt külön kéne cincálnom, miért van rendben. Duma lenne, ami érzésem szerint - lehet, hogy rosszul gondolom - a szavak értékét koptatná el.

Írtam. Rendben van. Jó ritmus. Jobb, mint a másik vágás. Ez nem elég?

Zsolt, nagyon szívderítő, hogy a képről semmit nem mondasz, csak a PS-ről, de azért köszönöm a csillagokat.
Ja, és nincs PS-em.

Ja, ott van benne nagyon a formák keresése (már a néző szempontjából). Megragadó.

Beszédes expresszió.., akár a táncba,mozgásba is mehetne, de külön jó (és nyilván nem véletlen8) hogy az absztraktba tetted! Pont azért, mert nem mint egy elvonatkoztatott tárgyiasult forma ami a lényeg, hanem a művészi folyamat érzés maga; főleg ezért tetszik!

Új hozzászólás