Ablak

egyre laposabb szögben éri a reggelinapfény az ablakunkat

Mondhatni viszket a tenyerem, hogy Feri visszakapja, amit az én hasonló tónusban elkövetett képemnél kaptam tőle, de be kell valljam, hogy nekem ezzel a tónussal nincs semmi bajom. Mondjuk jobb alul nem tudom, mi az a dolog, talán valami kihalófélben lévő virág, de végülis ez is elmegy, bár nekem a szemem mindig húzza oda le. Szóval persze lehetne finomítgatni, de azt gondolom, hogy kivétel erősítő, hogy ha a hangulat ilyen erővel van jelen, akkor szükséges-e ezt pakolászással és rendezgetéssel javítgatni, vagy akkor elvész vajon az a varázslat, ami pillanatokig van jelen csak? Ki-ki maga döntse el, én elfogadom ezt a verziót. (hegyi) értékelés:    

Miért a hónap képe:

Ebben a hónapban több olyan kép is volt, mit szívesen választottam volna, de mivel csak egyet lehet, a Mácsai Feri Ablak című képét választom. Nincsenek univerzális szempontjaim, a választásnak teljesen személyes oka van: egyrészt azokat a képeket szeretem, amiket én is szívesen elkészítettem volna, azokat, ahol érzem, hogy az alkotó az én húromon pendül, másrészt pedig azokat szeretem, amiket én képtelen lettem volna elkészíteni, mert belőlem hiányzó világot képvisel. Úgy hiányzó világ, amit magamban fogyatékként ismerek fel. A Feri képe a visszafogottságával, lágyságával, szerénységével nem árulom el melyikbe tartozik. Gratulálok Feri, szép kép! (Borsay Márti)

Hozzászólások

Nagyon köszönöm, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet Márti.
Köszönöm a hozzászólásotokat, gratulációtokat, jókívánságaitokat. :)

wáááááá, gratulálok Feri :)))) Mer megérdemled :) Komolyan.

Gratulálok én is, és további szép fényeket kívánok! :)

Gratulálok, Feri, a többi ehavi képed is méltó társa ennek a képnek.

És akkor gratuláljunk Ágnesnek is a helyes tippjéhez!:)

Tudtam, tudtam, éreztem, éreztem :)
Épp ma néztem végig a Márti "szemével" a képeket, és fogadni mertem volna, hogy ezt választja :)
Gratulálok Mártinak is, de méginkább Mácsainak. Megérdemled, Feri, jó választás.

Köszik!
Mariann, nem értelek félre. Szerintem minden férfiban van egy kevés nőiesség, azt kaptuk az anyukánktól talán, csak azt nem tudom, honnan kapják a nők a kevés férfiasságukat. :-)))

szép, érzékeny, romantikus, nekem tetszik

Finom, légies, majdnem hozzátettem még hogy nőies, csak nehogy félreértsd :)

Új hozzászólás