absztrakt

absztrakt

A kép nem teljesen egész alakos, hiszen nincs rajta a fejem és a lábam sem látszik egészen. Az első és második leckém kiegészítik a képet. Természetesen, ha ez így nem állja meg a helyét, megismétlem a feladatot.

A leiratban azt olvasom, hogy Mariannak is vannak kétségei a képet illetően, és én osztom ezeket. Nem az a baj, hogy ez a kép honnan és hogyan készült, mert ezzel én tökéletesen egyetértek, sőt, ez egy nagyon izgalmas megközelítés, csak a voksodat erősebben tedd le. Ha már így döntöttél, akkor azt tessék felvállalni. Ugyanis itt arról van szó, hogy túl sok minden egyéb dolog is bekapcsolódik ebbe az egészbe, ebből kevesebb is elég lenne. Nem tetted le a voksodat abban, hogy melyik irány lenne az, ami fontos számodra. Az egyik az, hogy van egy szociografikus megközelítés, igen ám, de ezt nem vitted végig. Tehát, ha lent vannak a földön a kis kosárban a nem tudom milyen tárgyak, meg ott van az ágy, akkor ezekre tessék figyelni, hogy ezek is viszonylag még értelmezhetőek maradjanak, és akkor például ebből a design szőnyegből kevesebb is elég lenne. A másik irány pont a design iránya lenne, hogy erősítem ezeket a formai gegeket, amiket ezek a gombok is adnak, akkor viszont a kupleráj részéből kell csökkenteni, a szociójából kell akkor csökkenteni. Mert a design és a szocio kioltja egymást. A design megöli a szocio hitelességét, a szocio meg a design formai rendjét rúgja fel. Ez amúgy a környezetre igaz. Ami a testtel a bajom, az az, hogy nem eldöntött nekem száz százalékosan, hogy ez most egy hátulról, vagy egy elölről elkészült kép. Nyilvánvaló, hogy ez az egésznek a trükkje is, na igen ám, csak megint azt mondom, hogy ha erre akart kimenni a fuvar, akkor erre kell tennünk a voksunkat, hogy ez legyen erős. Akkor túl sok a ruha, akkor elég lenne ez a nagyon szép melltartó, vagy felső akar-e lenni, de mindenesetre ez a horgolt, szövött nem tudom minek hívják, bocsánatot kérek, nem vagyok otthon a varrási technikákban, szóval maga ez a felső akkor elég lenne. Azt gondolom, hogy ezekre a kérdésekre kellene megkeresnünk a válaszokat, úgyhogy én ezt most ezért adom vissza ismétlésre, miközben az egy nagyon érdekes kérdés, hogy az ember megpróbálja magát megfigyelni úgy is, ahogy egyébként ő saját magát nem látja. Oldalról, hátulról, felülről, van egy csomó olyan nézőpontunk, amikkel nem szembesülünk, de még akár más se. Ez az irány érdekes lehet. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést, javítom a feladatot.

Sokat tűnődtem azon, hogy valójában mit hogyan látok. A fejed és a lábad helyzetét persze értem, de hogy mi történik közben, azt nem látom pontosan. Így absztrakt tényleg. A környezet viszont elmosottságában is elég konkrét és érthető. A gombos szőnyeg erősen viszi a figyelmem. Kerek formákat, és merev egyeneseket látok, de ebbe a játékos illúziómba sok apróság belenyúl: az asztalon hagyott kacatok, felül az ágyszél, vagy ennek a felsőnek az anyagmintázata. Ezért nem vagyok benne biztos, hogy ez jó nyom lenne...

Új hozzászólás