Az alkotás öröme IV

Az alkotás öröme IV

Tudom, hogy szőrös a szívem, de nekem onnan a pallókról hiányzik egy sörösüveg vagy valami, ami megmozgatná a tekintetem, amivel feleselhetne a fej. Persze így is azt kell mondjam, hogy formailag ez a legizgalmasabb önképed ebben a sorban. van benne valami kétkedő, valami fura feszültség, lehet, hogy ennek oka a sok nyitott tér jelzése is, ahonnan várható valami új szereplő belépése, de mindenesetre jól sikerült önmeghatározás. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

20
Értékelem!

Hát hogy a fenébe ne? hallod! :)

25
Értékelem!

Mindég megfogadom, hogy megköszönöm azt hogy foglalkozol a képemmel, hogy próbálsz segíteni. De többnyire ez elmarad valamiért. Köszönöm most is az elemzést.

25
Értékelem!

Jó rendben, bár sokat még nem csevegtünk egymással. De akkor tegez lesz mostantól:)

26
Értékelem!

Kedves István!
Köszönöm a véleményed. Nem veszem tiszteletlenségnek, ha az eddigi netes hagyománynak megfelelően tegeződünk. Azt gondolom, hogy a kölcsönös tiszteletet tegeződve is meglehet adni. Bár Dobos Sándort én sem merném az engedélye nélkül tegezni. :-))))

19
Értékelem!

Nekem ez tetszik az összes közül a legjobban. Ezen olyan más az alkotó, nem beszélve az objektív torzításának hatásairól. Aztán gondolom az is ráerősít a képi hatásra, hogy ezen képen sok egyenes négyzetes vonal van. Ami miatt határolódik a téma.
Aztán nem tudom kedves Ferenc úr, hogyan szokott pózolni a gép előtt, de itt fantasztikusan sikerült kamerába néznie. Persze a torzítás miatt ilyen görbe a tartása és nyúlt, egyben vékonyodott a test, de nekem nagyon bejön ez így egészében.

Én csak gratulálni tudok a képéhez uram.

Aztán Zsolt úgy is meg írja a frankót mi a helyes út a kép leíráshoz.

Új hozzászólás