Cím nélkül

Cím nélkül

Nagyon érdekes ez az egész, mert olyan hatása van annak az árnyéknak, annak a sziluettes portrénak, mintha valamilyen filmhiba, karcolás vagy bemozdulás lenne ott. Nagyon furcsa, az embernek ezt kell fejtegetnie önmagában. Maga a ritmus jó, egyetlen dolgot hozzáteszek: nekem most a kép aljából hiányzik. Ahhoz, hogy ez ritmusban, tömegében helyére kerüljön, most ez alul nekem szűk, még akkor is, ha ott a feketeséget kapnánk. A semminek, az ürességnek is van téralkotó, térmeghatározó szerepe. Az ötlet tetszik, egyébként ez egy három csillagos kép, függetlenül attól, hogy a kompozícióval nem teljesen értek egyet. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

kedd este nyolctól a fény és a sötétség c. rádióadáshoz ezt a képedet választottam ajánlóképnek, hallgass majd bele, hátha te is rokonságot érzel majd a zene és a kép között http://latszoter.hu/radio/charles-barki-...
:)

Köszönöm szépen Attila, nagyon megtisztelő hogy így gondolod :)

Gábor, ez az egyik legjobb kép ebben a leckében itt a látszótéren.
Gratulálok!

Tamás: Megtisztelő hogy írtál, köszönöm szépen :)
Dé: Modellen múlott majdnem minden :3

Helló Gábor! Egy ideje nem írtam kommenteket, ezért ennél a képednél mondom. Nekem ez nagyon tetszik, ez az igazi fotografikus látásmód, ezt egy grafikus csak lemásolni tudja. De nagyon tetszenek még:
Természeti erők
Játékos tél (Lartigue jut eszembe)
Ippon lite
Dobozolt nyár

Új hozzászólás