csak egy lépés

csak egy lépés

Csak egy lépés..., mikor ott állsz és döntesz...

Hogy előre, vagy hátra, hogy fel, vagy le, ez mind kérdés, és ez az erénye is ennek a képnek, hogy az emberben ezt a bizonytalanságot benne tudja tartani, hogy most akkor honnan hová, és mi fog történni. Miközben evidens lenne a dolog, de mégis sikerült elérni a nézőpont megválasztásával azt, hogy ez az evidencia aztán az ember fejében egy kicsit összezavarodjon. Úgyhogy én ezt nagyon jónak gondolom, és a víz leckébe is tökéletes, mert az egésznek van egy ilyen nagyon érdekes, ezoterikusnak is mondható vonala, hogy most akkor tudunk-e a vízen járni, vagy sem, vagy milyen viszonyunk van ezzel az egésszel, elmerülünk-e, vagy sem. Jó ez, tetszik! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Szeretnem ezt a kepet kolcsonkerni a szerdai Mole-radio illusztraciojanak.

44
Értékelem!

Hát, a pöttyökért gondoltam nem szólok... de ha már mondtad, nem mondom, hogy ezen áll vagy bukik valami, de ha nem lenne, nem hiányolnám.

39
Értékelem!

Ismét köszönet az elemzésért!
Örülök, hogy a bizonytalanságot sikerült megtartani, ami szerintem a vízhez egyébként is közelálló fogalom. A jobb láb nadrágszárán lévő pöttyöktől féltem picit, de talán egy kis "izgalmat" csempész a képre.

köszönöm, p.

47
Értékelem!

Kedves Demeter!
Nagyon köszönöm, sokat jelent ez a számomra!

Köszönöm, János.

32
Értékelem!

Kedves János, tetszik a munkája.

30
Értékelem!
40
Értékelem!

Köszi Zoltán, lehet, hogy a döntést azért nem látod, mert nem olyan mintha egy párkányon állna és hiányzik a mélység ( a víz helyén), ott lehet azonnal lejönne a, hogy mit is kell eldönteni..

üdv, p.

42
Értékelem!

Békés hangulata van nekem ennek a képnek, a döntés feszkója (legalábbis, ami bennem ahhoz társul), annyira nincs jelen nekem. Indiai hatása van kissé, ez a ruha és a mezítlábas beleállás a Gangesz partot hozza.

A redőzések a vízen és a ruhán extra finomak, ez a kissé balra tolt súly viszont érdekes érzetet okoz, mintha a jógi lebegne és nem tartaná semmi, pedig valaminek kéne ott lennie.

Nekem háromcsillagos víz-megoldás, érzem a reggeli hűvösséget. :)

Új hozzászólás