egyensúly

egyensúly

Épület, alulról. Ahogy a kép címe is mutatja, megpróbáltam egyensúlyba tenni, a természetet az épülettel, a sok vonalat az éggel.
Állvány nélkül, 50mm fix, iso100, komment és kritika szívesen látva.

János, ha a kép címe az, hogy egyensúly és ezt a leiratban is írod, akkor nem tudom mással kezdeni, mint hogy ezt az egyensúlyt meg kell keresni a tömegelhelyezésben is, mert az a formai egyensúlyt meg tudja bolondítani. Az a jobb oldali tömeg, ami betolakszik a képbe, az most elbillenti a tömeget, nem ellensúlya a bal oldali felhős rész a könnyedebb, organikus formáival. Azaz itt ha a bal oldal kapnak még egy ujjnyit, akkor a tömeg helyreállna. A megfigyelés jó, de érdemes ezzel a tömeg-forma üggyel foglalkoznod még. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ha nincs mód odamenni ismételni, és van a képből még körben, akkor újravágható, persze.

Az oké, hogy csak kozmetika, de az írásodból nekem az jött le, hogy az kellene még hozzá.. Bár akkor gondolom, az csak javít a képen, de attól ez még nem lesz az igazi.. vagy teljesen félre értem?

A vágás az csak kozmetika, körömlakk. :)

Köszönöm Zsolt az elemzést, eredetileg akkor jól gondoltam :). Csak a matek elvitte a dolgot, és ahogy István írta, túl szimmetrikus lett. Egyébként amolyan Jin-jang formára gondoltam csak nyilván nem olyan lágyak a formák. Ismétlem vágással. Köszönöm.

Nekem túl szimmetrikus. A falból jobbról lefelé több jobb lenne.

Új hozzászólás