Én magamról

Én magamról

Nem mindig vagyok ilyen, de sajnos mostanában előfordul, hogy előjön ez a lényem. Nem én változok, hanem a világ, a környezetem. Sajnos nem jó irányba.

Újabb erős üzenet, öröm látni, hogy következetes vagy és az irány is jó, amit mutatsz, hiszen nem csak öncélú élvezet az, ha az ember kipróbálja magát mindenféle szerepekben, hanem a megfigyelést is segíti, és a fotósnak ez az egyik legfontosabb adatbázisa. Abszolút három csillagos kép, engedj meg néhány megjegyzést, ami segíthet, hogy egyértelműbb formavilágot tudj életre hívni. Azt gondolom, hogy könnyebb helyzetben lennél, ha ezt a képet félmeztelenül készíted el, ugyanis akkor a póló nyakíve nem vág itt-ott bele a nyakláncba, ráadásul ehhez a beállításhoz és történethez nagyon is illik a bőr, tulajdonképpen a póló inkább zavaró. Ami pedig a világító szemet illeti, talán 10%-kal elég lenne visszább venni a kiégetést ahhoz, hogy ne veszítsd el a szem struktúráját, hiszen az erek, a térbeliség hozzáadna ehhez az erőhöz, amit a kép sugall. Szóval azt mondom, hogy ez most így is megvan, de még fokozható lenne a hatás, érdemes lenne egy ismétlést megcsinálni. Ez mellett pedig azt mondom, hogy igyekszem az elemzéssel, de ne várj rám, nyugodtan jöhetnek a munkák! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

39
Értékelem!

Egyértelmű volt nekem a választás.

32
Értékelem!

Most nézem(hallgatom), hogy Superbutt. Így külön öröm, hogy a képemet választottad. Köszönöm!

44
Értékelem!

Köszönöm Zsolt, igazán megtisztelsz :-)

41
Értékelem!

A szem az tenyleg erdekes, enyhen erezett nagyon feher de van valami olyasmi matt jellege mint a csiszolt meszkonek.

38
Értékelem!

László, igazán a szem okoz gondot, a többit elfogadom. A szemmel az a fő baj, hogy síkszerűvé válik, elveszti gömb jellegét a drasztikus kifehérítéstől.

37
Értékelem!

A goaud olyan kis kukacszerű idegen lény a néhai Csillagkapu sorozatban aki beköltözik az emberbe és átveszi az irányítását. :) Ilyenkor világít a szeme, és mély torokhangja lesz a szerencsétlen gazdatestnek. :)

40
Értékelem!

Köszönöm Sándor.
Ebben az esetben direkt nem bántam takarékosabban az effektusokkal, azt viszont elfogadom, hogy van akinek ez zavaró lehet. Tulajdonképpen előre tudtam, hogy lesz akit zavarni fog, de kicsit ez is volt a célom.

42
Értékelem!

Köszönöm Szilárd. Abszolút jók a meglátásaid, ebből is látszik, hogy mennyire kezdő vagyok. Így utólag főleg a jobboldali fej mögötti fényes folt zavar. Miért nem vettem észre...?

47
Értékelem!

Köszönöm, de mi az a goaud?

41
Értékelem!

Jó, meg hatásos, de talán takarékosabban kéne bánni az effektusokkal. Különösen a szem drasztikus kifehérítése zavar.

56
Értékelem!

Nagyon jo, minden latszik ami kell, tetszik a vagas is. A fenyek tobbnyire jok, en valahogy az orrodrol azt a fenypaszmat visszavettem volna egy kicsit, vagy tavolabbrol keszitettem volna esetleg a felvetelt, legalabbis a fenyforrast messzebb vittem volna.
Jobboldalon a fejed mogott van egy kis fenyes folt ami a masik oldalon nincs. Ezt a fenypaszmat esetleg meg lehetne szuntetni. A jobboldalon nem latszik hol vegzodik a polod es az valahogy jobban tetszik. A fekete felulett elott a fulbevalo is jobban tetszik mint a baloldalon a vilagosabb hatter elott.
Az hgoy csak jelzesszeruen latszik minden a figyelmes tekinteteden kivul az nagyon jo, estleg lehetne meg tobbet elvenni a vilagos foltokbol amik errol elterelik a figyelmet. Te mit gondolsz igy utolag?
Nekem a legjobb meglatasaim kozvetlenul azutan jonnek a sajat munkaimrol miutan raklikkeltem a feltoltesre.

47
Értékelem!

Nem tudom... először ijesztő, mint egy goaud. Aztán hosszabb idő után elbizonytalanodok, és valahol kér valamit az arc, úgy hogy igazából még ő kér elnézést... de ez pillanatokra jön csak elő.

37
Értékelem!

Gondolom, ha egy kép gondolatokat indít meg a nézőben, akkor az jó. Mert valahol pont ez a cél. Ezért(is) örülök a hozzászólásaitoknak. Köszönöm.

45
Értékelem!

Uram,

a lényeg a tiszta és átütő tekintet,... a szem mindent elárul. Az arc csak a szerep része.
Mindenki a maga visszatükröződését látja benne.
Őszinte, érzelmekkel teli.Tetszik!

45
Értékelem!

Húha! Ez László, the black edition? :)

Új hozzászólás